Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
|
1926
0

Лестер – Саутгемптон. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч півфіналу Кубка Англії

Лестер – Саутгемптон. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч півфіналу Кубка Англії «Лестер» – «Саутгемптон»:

«У Кубку можливо все! Мало хто зробить ставку на «Саутгемптон». Ми добре знаємо дуже серйозного і характерного тренера Брендана Роджерса, який постійно дає результат. Зараз його «Лестер» знаходиться в трійці АПЛ. Про всяк випадок, в 1/4 фіналу «лисиці» пройшли МЮ (3:1). Вони на цьому не зупиняться. Як мінімум, «Лестер» пройде в фінал, а може, й постарається виграти титул.

Так, вони два попередні матчі в АПЛ програли - «Ман Сіті» (0:2) і «Вест Хему» (2:3). «Лестер» спокійно себе почував у першій трійці, але зараз до нього наблизилася ціла група команд. Через ці дві поразки вони опинилися в тій ситуації, що тепер доведеться доводити на полі і відстоювати те місце, яке вони займають.

На «Саутгемптон» майже нічого не тисне. Вони в АПЛ займають 14-те місце. Австрієць Ральф Хазенхюттль також створив хорошу, цікаву, організовану команду. Але вони забагато пропускають – 56 м'ячів. У ВБА, який більше за всіх пропускає, 59 пропущених. Тобто «Саутгемптон» практично більше за всіх пропускає в АПЛ. У попередніх чотирьох іграх АПЛ вони пропустили 12 м'ячів (три голи за гру). Сказати, що «Лестер» не заб'є – це треба бути хорошим жартівником і мати гарне почуття гумору.

І, хоча це Кубок і тут можливі сюрпризи, поза всяким сумнівом, але «Лестер» – більш класна команда по грі, по виконавцям і за результатами. Маючи в наявності Варді, Іхеаначо, Тілеманса і компанію, я не сумніваюся в тому, що «Лестер» вийде в фінал Кубка Англії. Якщо станеться диво, я буду аплодувати «Саутгемптону» за те, що вони стрибнули вище голови. Але недооцінки з боку «Лестера» не буде. Команда, яка програла в АПЛ два матчі поспіль, постарається зняти напругу і буде далі рухатися як в чемпіонаті, так і в Кубку. Роджерс не дозволить своїм підопічним розслабитися», – сказав Грозний.

Матч «Лестер» - «Саутгемптон» відбудеться 18 квітня. Початок зустрічі – о 20:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.