Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
|
2189
0

Челсі – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч півфіналу Кубка Англії

Челсі – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч півфіналу Кубка Англії «Челсі» – «Ман Сіті»:

«Обидві команди вже в півфіналі Ліги чемпіонів. Так як вони пройшли «Порту» і «Боруссію». «Ман Сіті» виграє чемпіонат Англії, а «Челсі» з Тухелем, на мій погляд, швидше за все фінішують третіми. До речі, з німецьким фахівцем лондонці майже нічого не пропускають, так як у них змінилася структура гри. Немає втрат м'яча з тих зон, з яких відразу ж слідують швидкі атаки. «Челсі» втрачає м'яч на флангах в безпосередній близькості від воріт суперника, а це не так небезпечно.

«Аристократи» моментально вступають в пресинг. У них немає поперечних передач. У «Челсі» фантастична надійність, тому команда дуже мало пропускає. Лондонці добре задіють фланги, і у них звідти постійно йдуть гострі передачі, так як велика група футболістів грає на випередження. Це дозволяє їм вигравати велику кількість єдиноборств, підборів, перехоплень і добре пресингувати.

Всі команди Гвардіоли грають по-іншому. У них тотальний контроль м'яча, створення чисельної переваги в необхідних зонах, тонка, витончена і ажурна робота з м'ячем, а також творчі взаємодії при завершенні атак. До речі, в Дортмунді «городянам» було складно і, якби не пенальті і гол Фодена, все могло б скластися зовсім по-іншому. А якби почав забивати Холанд, який зараз як сонний гігант, який поки ще не прокинувся.

Де Брюйне в матчі з «Боруссією» не був схожий на себе. У бельгійця був великий брак і було значно менше конструктиву. Хоча і в цій ситуації він мав шанси вразити ворота дортмундців. Він один з небагатьох, хто вміє швидко перемикати швидкості і міняти напрям руху. У цьому його великі козирі. Він міг забити неодноразово, але у Кевіна не вийшло обслужити партнерів, як він це вміє. Сіті пощастило, що Фодену вдалося вдало приміряти на собі роль лідера і забити переможний м'яч в Дортмунді.

Гвардіола в цьому сезоні багато матчів грає з хибною дев'яткою. У нього немає такого форварда, як Холанд, Бензема, Неймар, Мбаппе або Роналду, які штампували б голи і створювали моменти. Всі форварди, які у нього є, травмовані, відновлюються або грають нестабільно. У Пепа перебір гравців другої лінії поруч з атакою, але ніхто з них не є чистим нападником.

У цьому матчі в старті ми побачимо Стерлінга в якості нападника, так як «городянам» потрібна реактивна швидкість для того, щоб долати оборонні редути «Челсі». «Ман Сіті» потрібен дуже швидкий реактивний форвард-наконечник, який грає на межі офсайду. Якщо його будуть обслуговувати Фоден, Де Брюйне, Бернарду Сілва, він втече і може забити. Швидкість Стерлінга вища, ніж стартова швидкість центральних захисників «Челсі».

Буде цікаве протистояння Гвардіоли і Тухеля, під керівництвом яких грають футболісти дуже високого рівня. Мені бачиться, що в основний час буде нічийний результат, а чим закінчиться сам матч і хто вийде в фінал, мені самому дуже цікаво буде побачити.

Для «Ман Сіті» це буде один з найскладніших матчів цього року. «Городяни» намагаються виграти в цьому сезоні всі титули: АПЛ, Суперкубок і Кубок Англії, Лігу чемпіонів. Але зараз Гвардіолі грати півфінал з «Челсі», який буде складніше, ніж потенційний фінал. Також лондонцям грати півфінал Ліги чемпіонів з ПСЖ, який зараз виглядає краще. Для Гвардіоли матч з «Челсі» важливий, так як він побачить, над чим йому треба працювати в заключній частині сезону. Я із задоволенням уважно буду дивитися цей матч і рекомендую це ж зробити читачам», – сказав Грозний.

Матч «Челсі» – «Ман Сіті» відбудеться 17 квітня. Початок зустрічі – о 19:30.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії
Футбол | 26 квітня 2024, 02:55 0
Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії

Південна Корея в довгій серії пенальті поступилася Індонезії – 2:2 (пен. 10:11)

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.