Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 квітня 2021, 15:47
2681
1

Аталанта – Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 31-го туру Серії А

| Оновлено 18 квітня 2021, 15:47
2681
1
Аталанта – Ювентус. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 31-го туру італійської Серії А «Аталанта» – «Ювентус»:

«Зрозуміло, що Скудетто виграє «Інтер», але ще шість команд борються за лігочемпіонівські місця і мають для цього всі підстави. Які аргументи для цього у «Аталанти»? Команда з Бергамо забила 71 м'яч, а це більше за всіх у Серії А! Це ого-го, пристойно! Команда Гасперіні грає в яскравий, динамічний, симпатичний футбол. Тільки в попередніх трьох матчах вони забили вісім голів – «Фіорентині» і «Удінезе» по три, а також два «Вероні». А до цього вони також не раз забивали по три м'ячі, а було по чотири і по п'ять голів від команди з Бергамо! У них фантастична конкуренція в групі атаки. Філософія гри така, що вона дозволяє команді створювати багато моментів.

Але зараз суперник «Аталанти» – це «Ювентус», який разом з «Інтером» менше за всіх пропустив (по 27 голів). Туринці традиційно грають дуже організовано і дисципліновано. «Аталанта» пропустила більше, а саме 38 м'ячів. Є різниця! Хоча «Юве» теж став більше забивати – сім м'ячів в попередніх трьох іграх. Амбіції керівництва туринців високі, тому «Ювентус», маючи в складі топ-зірку Роналду, зобов'язаний фінішувати другим в Серії А і виграти Кубок Італії. Якщо не вийде це зробити, Пірло буде замінений на іншого фахівця.

До речі в травні в фіналі Кубка Італії «Аталанта» та «Ювентус» знову зіграють. Буде цікавий матч, про який ми ще поговоримо. А в цій дуелі, що буде, обидві команди заб'ють, адже у них реально є кому забивати. Обидві команди пропустять, так як під час матчів не завжди дотримуються балансу і встигають повертатися при втраті м'яча. У обох команд баланс більше націлений на атаку, хоча у «Юве» меншою мірою він більш організований. Але «Аталанта» змусить «Стару Синьйору» великою кількістю оборонятися. Контроль м'яча у бергамаскі не гірше, а може і краще. Передумов для гостроти в атаці у «Аталанти» більше. Але Роналду і компанія змусять «Аталанту» внести корективи в свою гру.

Впевнений, що ми побачимо красивий, хороший футбол. Мені бачиться результативна нічия. Не виключаю навіть рахунок 2:2. Хочеться, щоб забив Маліновський. Але зараз він робить дуже багато асистів. Я не сумніваюся, що він віддасть гольовий пас. Але Руслан може і забити», – сказав Грозний.

Матч «Аталанта» – «Ювентус» відбудеться 18 квітня. Початок зустрічі – о 16:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді
Теніс | 23 квітня 2024, 14:34 12
Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді

Александра Еала з Філіппін обіграла Лесю в трьох сетах

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 30
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.