Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 квітня 2021, 07:57
3532
0

ПАЛКІН: «Тайсон взяв 15 трофеїв. Це дорогого коштує. У нього добре серце»

Генеральний директор «Шахтаря» прокоментував відхід з клубу бразильця

| Оновлено 17 квітня 2021, 07:57
3532
0
ПАЛКІН: «Тайсон взяв 15 трофеїв. Це дорогого коштує. У нього добре серце»
ФК Шахтар. Сергій Палкін

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін прокоментував відхід з клубу бразильця Тайсона:

– Який слід залишив Тайсон, яку цінність він приніс за 8 років у клубі?

– Найголовніше – трофеї. За великим рахунком заради них і він грає, і ми. Тайсон виграв 15 трофеїв, забив 55 голів, провів 299 матчів. Це дорогого коштує! Прощатися завжди складно, тим більше коли людина відіграв в клубі 8 років. З ним пов'язана частина історії, перемоги «Шахтаря». І коли розлучаєшся, це завжди печаль, тому що частина історії відходить назад. Я хочу побажати Тайсону тільки успіхів. Він уклав дворічний контракт з «Інтером», хоче ще пограти у себе на батьківщині. Я хотів би побажати всього найкращого, щоб у нього все виходило на бразильській землі, в бразильському футболі. Тому що в українському футболі він довів, показав і зробив все що міг. Всіх йому благ і всього найкращого.

– «Шахтар» і Тайсон розлучаються на хорошій ноті.

– Я не хотів би занадто концентруватися на тій ситуації, яка виникла в останні дні. В житті всяке буває. Тим більше всі ми знаємо, який Тайсон – досить запальна людина, але він швидко відходить. Всі негаразди забуваються. Я сподіваюся, що команда його простить, тренерський штаб. Потрібно вміти прощати, треба вміти йти один одному назустріч. Я вважаю, що ми розходимося красиво. Кожен з цієї ситуації почерпне максимум. Восьмирічну історію ви не перекреслите: то, що він зробив для нас, для українського футболу взагалі, адже він не тільки у нас грав... Це дуже багато. І якого рівня футбол він показував: ставав кращим футболістом країни не раз. Він заслужив, і цього у нього ніхто не відніме. Ту ситуацію, що виникла, ми забудемо через кілька тижнів, а восьмирічна історія залишиться в наших серцях назавжди.

– Помітно, що Тайсон сам дуже сильно переживає. На інтерв'ю він заплакав. Видно, що «Шахтар» – дорогий йому клуб.

– Тайсон, повторюся, запальна людина, іноді його поведінка викликає деякі питання, але того, що він людина за своєю природою і суттю досить добрий, добродушний і відходить, – не відняти. У нього велике і добре серце. Я думаю, воно його по життю веде і в багатьох життєвих ситуаціях буде рятувати. Хочу побажати Тайсону тільки всіх благ, здоров'я і всього найкращого. Велике спасибі за те, що він зробив для нашого клубу!

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.