Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
|
3114
2

Челсі - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Команда Олександра Зінченка побореться за вихід у фінал

Челсі - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу в Лондоні на «Стемфорд Брідж» відбудеться перший півфінал Кубка Англії - «Челсі» прийме «Манчестер Сіті». Цю дуель можна сміливо називати достроковим фіналом. Будемо відверті: переможець другого півфіналу між «Лестером» і «Саутгемптоном», який відбудеться в неділю, 18 квітня, у вирішальному матчі в будь-якому випадку буде в статусі аутсайдера.

«Челсі»

Для «Челсі» нинішній сезон виходить досить складним і суперечливим. З одного боку, команда не змогла виправдати очікувань і включитися в боротьбу за чемпіонство в АПЛ, що призвело до зміни головного тренера в кінці січня.

Але навіть незважаючи на всі проблеми, «Челсі» продовжує боротьбу відразу за два трофея. У вівторок команда Томаса Тухеля вийшла в півфінал Ліги чемпіонів, зумівши пройти «Порту». Так, в якійсь мірі «Пенсіонери» стрибнули вище голови, багато в чому через сприятливе жеребкування на стадії чвертьфіналу, але результат є результат.

Тепер же «Челсі» належить поборотися за вихід у фінал Кубка Англії. Хоча, будемо відверті, зробити наступний крок до титулу і в Лізі чемпіонів, і в Кубку Англії буде дуже непросто - дуже сильні суперники дісталися команді Томаса Тухеля. І це при тому, що в АПЛ на «Челсі» надалі очікує запекла боротьба за зону Ліги чемпіонів, і поки що команді потрапляння в топ-4 ніхто не гарантував.

До матчу з «Манчестер Сіті» лондонці підходять практично в оптимальному складі. Томас Тухель не зможе розраховувати тільки на хорватського хавбека Матео Ковачіча, який через м'язове пошкодження пропускав також матч-відповідь з «Порту» у вівторок.

«Манчестер Сіті»

Якщо «Челсі» в нинішньому сезоні продовжує боротьбу тільки за два трофеї, то «Манчестер Сіті» - за три. При чому цей третій, титул чемпіона АПЛ, у команди Пепа Гвардіоли вже практично в кишені: перевага над найближчим переслідувачем, «Манчестер Юнайтед», становить 11 очок - це дуже багато, навіть з урахуванням того, що у «Червоних дияволів» є гра в запасі.

Тим не менш, є відчуття того, що пік своєї форми підопічні Гвардіоли в нинішньому сезоні вже подолали. В АПЛ феноменальна переможна серія перервалася, і в останніх 5 турах Олександр Зінченко і компанія зазнали відразу двох поразок - від «Юнайтед» і в попередньому турі вдома від «Лідса». Та й вихід в півфінал Ліги чемпіонів у протистоянні з «Боруссією» Дортмунд дався команді дуже натужно.

Як і «Челсі», команда Пепа Гвардіоли підходить до півфіналу Кубка Англії практично в оптимальному складі. Не зможе зіграти лише Серхіо Агуеро - легендарний аргентинський форвард отримав чергову травму.

Прогноз

Незважаючи на невеликий спад форми останнім часом, «Манчестер Сіті» залишається фаворитом півфінального протистояння з «Челсі». Наш прогноз - перемога гостей в основний час. Коефіцієнт - 1,88.

17 квітня, субота

«Челсі» –  «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 19:30
Пряма трансляція на Setanta Sports Україна
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 4,84
  • 3,6
  • 1,878
Сделать ставку
 
  • 4,8
  • 3,6
  • 1,88
Сделать ставку
 
  • 4,7
  • 3,55
  • 1,85
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони
Футбол | 10 травня 2024, 07:01 1
Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони

«Атлетіко» Мадрид хоче підписати Артема Довбика і може розпрощатися з Моратою та Депаєм

Відома нагорода гравцям Реала від Анчелотті за вихід у фінал ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 11:03 0
Відома нагорода гравцям Реала від Анчелотті за вихід у фінал ЛЧ

Мадридці в півфіналі пройшли «Баварію»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.