Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 18 квітня 2021, 00:47
1518
0

Андрій Орловський – Чейз Шерман. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 22

| Оновлено 18 квітня 2021, 00:47
1518
0
Андрій Орловський – Чейз Шерман. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

В ніч із суботи на неділю, 18 квітня, в Лас-Вегасі (штат Невада, США) відбудеться турнір UFC on ESPN 22 (або UFC Vegas 24), який пройде без глядачів на міні-арені «UFC Apex». В прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta 

У головному карді турніру в клітку вийде колишній чемпіон UFC у важкій вазі Андрій Орловський, який на 10-денному повідомленні погодився провести бій проти Чейза Шермана.

Орловський, якому в лютому виповнилося 42 роки, непогано провів «ковідний» 2020 рік, вигравши суддівським рішенням у Філіпе Лінса і Таннера Босера, будучи андердогом в обох поєдинках. Однак 2021 рік білорус почав невдало, в лютому він був задушений у другому раунді Томом Аспіналлом.

Шерман готувався побитися на цьому турнірі з Паркером Портером, однак той з нерозкритих причин знявся з бою. Для Чейза це вже друге пришестя в UFC, у 2018 році він був звільнений з промоушену після трьох поразок поспіль. Потім Шерман здобув три перемоги нокаутом у першому раунді в регіональній організації Island Fights і провів три кулачних бої в BKFC (рекорд 2-1), після чого з ним знову підписав контракт UFC. У травні 2020 він повернувся в октагон і в другому раунді нокаутував Айзека Віллануеву. Таким чином, в ММА Шерман йде на серії з чотирьох перемог нокаутом.

Прогноз на бій

Орловський - технічний боксер, його навички самбо дозволяють йому добре захищатися від тейкдаунів. Шерман - хороший борець, який непогано працює в стійці. Шерман майже всі свої перемоги здобув нокаутом, при цьому він 4 рази з 6 програвав нокаутом.

У Орловського також ненадійне підборіддя, якщо він не зможе бездоганно захищатися від ударів, то є ризик його поразки КО. Але в цілому «Пітбуль» є більш технічним і набагато досвідченішим за свого візаві, тому вважаємо, що це стане головними ключами до перемоги Андрія в цьому бою. Йому точно вистачає навичок, щоб обіграти Шермана і здобути 20-ту перемогу в UFC.

Перемога Орловського за очками

Основний кард

Роберт Віттакер - Келвін Гастелум
Драккар Клозе - Джеремі Стівенс
Андрій Орловський - Чейз Шерман
Абдул Разак Альхассан - Джейкоб Малкун
Александр Муньос - Луїс Пена

Попередній кард

Трейсі Кортес - Джастін Кіш
Хуан Еспіно - Олександр Романов
Лупита Годінес - Джессіка Пенн
Бартош Фабінськи - Джеральд Міршерт
Зара Фаїрн - Джосіане Нуньєс
Ентоні Бирчак - Тоні Грейвлі
Остін Хаббард - Натан Леві

 
  • 1.83
  • 51
  • 2.02
Сделать ставку
 
  • 1.81
  • 2.09
Сделать ставку
 
  • 1.86
  • 2.00
Сделать ставку

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.