Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 квітня 2021, 15:09
7326
2

Шахтар - Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч УПЛ

| Оновлено 17 квітня 2021, 15:09
7326
2
Шахтар - Динамо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
shakhtar.com

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 22-го туру УПЛ «Шахтар» - «Динамо».

«Я ще раз позначу свою особисту позицію до оцінки результатів матчів УПЛ. Часто пишуть в коментарях, що я не даю точних прогнозів. На матчі УПЛ я даю тільки аналітику, а не передбачуваний результат. Це моя принципова позиція, оскільки я український тренер і я з розумінням ставлюся до роботи своїх колег. Матчі між динамівцями і «гірниками» з моменту першого чемпіонства «Шахтаря» вже двадцять років є принциповими. Це завжди дербі і завжди українське класико!

Динамівці зараз на всіх парах летять до чемпіонства, випереджаючи «Шахтар» на сім очок, але перед матчем про це ніхто не думає. Кияни у другій частині чемпіонату в 2021 році тільки один раз зіграли внічию 1:1. Це було в поєдинку з «Десною». У всіх інших матчах «біло-сині» перемогли. «Шахтар» також раз зіграв внічию 0:0 з «Колосом», але зате двічі програв «Зорі» (0:1) і «Львову» (2:3). Звідси і таке відставання від «Динамо».

У команд різна ігрова філософія, а й кияни, і «гірники» грали в груповому раунді Ліги чемпіонів, де стали третіми в своїх квартетах. Потім обидві команди дійшли до 1/8 фіналу Ліги Європи. На жаль, в обох команд не буде підтримки уболівальників у зв'язку з карантином. Хочу звернути увагу на те, що при Мірчі Луческу динамівці грають дуже дисципліновано, організовано і надійно без м'яча. Це дуже важливий момент! Обидві команди мало пропускають, як і «Зоря». Наші лідери УПЛ приділяють цьому багато уваги. Не тільки обороняючись, а й добре контролюючи м'яч, ти маєш можливість зберігати свої ворота в недоторканності.

Динамівці чимало забивають. У тому числі, кияни часто забивають в компенсований час, що свідчить про їхні хороші кондиції і характер. У обох команд виникають складнощі при стандартах біля своїх воріт і при гострих передачах у штрафний. Це пов'язано з концентрацією футболістів, оцінкою ігрової ситуації і конкретної персональної відповідальності гравців за своїх суперників. Ми часто бачимо, що ніхто конкретно не тримає гравців суперника. Я називаю це колективною безвідповідальністю. До речі подібна тенденція триває в європейському та світовому футболі. Це недолік сучасного футболу і тренерам обов'язково необхідно внести корективи і повернутися до витоків футболу, а саме вміти персонально діяти в своєму карному майданчику. До штрафної грайте «зону», в штрафній переходите на персоналку!

У внутрішньому чемпіонаті така гра без персональної опіки проходить, а на міжнародному рівні карають. Гра «Шахтар» - «Динамо» буде досить рівною і дуже характерною. Шанувальникам обох команд хочеться побачити забиті м'ячі і прийнятний результат для своїх команд. Незалежно від результату матчу, на мій погляд, динамівці виграють всі турніри всередині України. Суперкубок кияни вже виграли, а тепер вони ще завоюють трофей УПЛ, а також Кубок України», - сказав Грозний.

Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться 17-го квітня. Початок зустрічі о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oliynuk_sport
Принциповий матч, прогноз 0:2.
Владимир Копяк
Ув. Вячеслав Викторович! Это хорошо,что Вы читаете, что пишут после Ваших комментариев по поводу предстоящих матчей. Но если Вы пишите АНАЛИТИКУ, то подскажите администрации сайта, чтобы они не писали: ...прогноз на матч Вячеслава Грозного. Это не соответствует действительности. Плиз...