Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 квітня 2021, 17:23
1315
0

Атлетіко - Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Матрацникам» вже не можна втрачати очки

| Оновлено 18 квітня 2021, 17:23
1315
0
Атлетіко - Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/atleti

У неділю, 18-го квітня, в Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано» в рамках матчу 33-го туру чемпіонату Іспанії місцевий «Атлетіко» прийме «Ейбар». Стартовий свисток пролунає о 17:15 за київським часом.

«Атлетіко»

Ще кілька місяців тому у мадридців була комфортна перевага більш ніж в десять очок над суперниками. Думалось вже, що доля чемпіонського титулу вирішена і «матрацники» титул не віддадуть, але не тут то було. Може, звичайно, чемпіоном ще й стане «Атлетіко», але тепер уже в боротьбі і з неймовірною інтригою. Підопічні Дієго Сімеоне поки йдуть першими, в їхньому активі 67 очок, але відрив від другого «Реала» складає лише одне очко. Більш того, третя «Барселона» також відстає лише на два пункти.

Останнім часом повністю розладналася гра у команди зі столиці Іспанії. У п'яти матчах у всіх турнірах в активі «матрацників» тільки одна перемога над «Алавесом». За цей час «Атлетіко» встиг вилетіти з Ліги чемпіонів, поступившись «Челсі», а також програти «Севільї» і зіграти внічию з «Бетісом». Такі результати і підпустили суперників впритул. Тепер же все ще в руках «Атлетіко», але права на помилку і осічку більше немає.

Під питанням участь в матчі з «Ейбаром» Жоау Феліша, Томаса Лемара, Кирана Тріпп'єра і Луїса Суареса. Незважаючи на це, «Атлетіко» залишається однозначним фаворитом протистояння.

«Ейбар»

Турнірне становище «Ейбара» не радісне. В активі «зброярів» 23 очка і останнє місце. Команда з Ейбара відчайдушно бореться за виживання. Зараз відставання від рятівного, 17-го місця складає чотири пункти. З огляду на той факт, що попереду ще вісім матчів, то все може бути, але набирати очки і скорочувати відставання від суперників потрібно вже зараз, щоб не було пізно.

«Ейбар» не може виграти в чемпіонаті з 3 січня, коли в рамках 17-го туру була повалена «Гранада». Після цього команда Хосе Луїса Менділібара чергує поразки з нічиїми, що і відбивається на поточній позиції в турнірній таблиці.

Лазарет у «Ейбар» також переповнений. Травмовані і не допоможуть команді в цій грі Педро Бігас, Марко Дмитрович, Роберто Корреа, Йосінорі Муто, Ресіо і Еспосіто. Серйозно!

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 18 матчів. Однозначна перевага на боці «Атлетіко», який виграв 12 разів. Ще два тріумфи на стороні «Ейбара» і чотири нічийних результати.

У матчі першого кола «Атлетіко» на виїзді здобув вольову перемогу завдяки дублю Луїса Суареса.

Орієнтовні склади:

«Атлетіко»: Облак, Савич, Хіменес, Ермосо, Еррера, Сауль, Коке, Карраско, Врсалько, Торрейра, Корреа.

«Ейбар»: Йоель, Арбілья, Альварес, Олівейра, Коте, Посо, Діоп, Гарсія, Інуї, Енріч, Кіке.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.45 по лінії Parimatch.

18 квітня, неділя

«Атлетіко» – «Ейбар»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». 17:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,45
  • 4,20
  • 9,20
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.