Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 квітня 2021, 09:45
14637
0

FAVBET презентував ребрендинг, розроблений BANDA

14 квітня креативні команди презентували нове позиціювання FAVBET

| Оновлено 15 квітня 2021, 09:45
14637
0
FAVBET презентував ребрендинг, розроблений BANDA

Компанія FAVBET вирішила змінити ставлення суспільства до індустрії азартних ігор (гемблінгу), яка в Україні переживає системні зміни, пов’язані з легалізацією ігрового бізнесу. До роботи залучили креативне агентство Banda. Спільна робота тривала пів року.

14 квітня креативні команди презентували нове позиціювання FAVBET, в основі якого європейський підхід:  ставлення до гри як до розваги, а не способу заробітку.

Спеціалісти Banda надихалися ідеєю, що FAVBET – це не просто гемблінгова платформа, а компанія, яка робить спорт видовищним, а клієнтський досвід від гри – унікальним. Саме цю ідею  втілено в стратегії, позиціюванні та новому візуальному стилі. Продовженням ребрендингу стане  інформаційна кампанія з ключовим повідомленням: «Будь всередині гри». 

В основі рестайлінгу – кольори, що були з компанією понад 20 років, але  стали насиченими та сучасними. Оновлений логотип більш динамічний та гнучкий. Креативна команда використала два протилежних шрифти: «Таке візуальне рішення символізує протистояння, що є основою спортивних змагань», - пояснюють у BANDA.

У FAVBET зазначають, що вони є відповідальною компанією, яка виступає за культуру беттінгу (ставок на спортивні події), та очікують на позитивні зміни в ставленні суспільства  до ігрового бізнесу. 

На початку квітня  Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей видала ліцензію компанії, що володіє популярним букмекерським брендом Favbet.

Favbet працює в кількох країнах та є партнером багатьох спортивних команд і змагань. Починаючи з сезону 2019/20, українська Прем'єр-ліга офіційно називається «Favbet Ліга».

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.