Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 14 квітня 2021, 17:53
3453
1

Микола ПАВЛОВ: «Лівий берег? Президент клубу виконує всі побажання»

Заслужений тренер України Микола Павлов поділився враженнями про амбітний футбольний проект

| Оновлено 14 квітня 2021, 17:53
3453
1
Микола ПАВЛОВ: «Лівий берег? Президент клубу виконує всі побажання»

Микола Павлов є почесним президентом київського клубу з Осокорків Лівий берег. Він стояв біля його витоків, коли екс-президент Олександрії Микола Лавренко три з половиною роки тому відкривав дитячий клуб на майданчику розміром 40х60. Уже зараз у команди два стадіони, один із яких з сертифікованим FIFA штучним покриттям, власна база і навіть льодова арена.

«Коли з президентом обговорюємо команду майстрів, відразу згадуємо початок знайомства, коли створювали дитячий футбольний клуб, - розповів Микола Павлов sport.ua. - За цей час були побудовані два стадіони, зведена чудова інфраструктура. На відкритті другої за ліком арени говорив, що якщо президент поставить завдання створити аматорську команду, то ми все для цього зробимо. Не пройшло і півроку з того часу, і наша команда заявилася на чемпіонат аматорів і зіграла восени один матч».

Не секрет, що навесні були несприятливі погодні умови. Микола Павлов вважає, що формування команди через матчі – вірне рішення. «Анатолій Бузник і його тренерський штаб ухвалили рішення проводити велику кількість контрольних матчів, щоб готуватися до відновлення змагань та проводити селекцію.

Важливо, що команда здобула перемоги у перших двох офіційних матчах. У команді є молоді та досвідчені гравці. Такий курс обрав тренерський штаб і ми його підтримуємо. У нашій команді вже є тренер з фізичної підготовки, тренер воротарів, помічник головного тренера, тренер-аналітик. Всього цього не було б без президента клубу. Рішення ухвалювалися спільно».

Декілька днів тому пройшло відкриття сучасної та комфортної бази, у якій будуть надані всі умови для гравців та тренерів. «Бузнику пощастило з таким президентом, який виконує всі побажання. Думаю, що через півроку команда гратиме у Другій лізі і нас там очікує успіх».

Другий матч чемпіонату аматорів Лівий берег обіграв на виїзді лідера ЛНЗ, який готувався у Туреччині і має амбітні завдання. У команди Юрія Бакалова грають досвідчені виконавці. «Не згоден, що ця перемога сенсаційна, - продовжує Павлов. - Мав змогу спостерігати за тренувальним процесом Бузника, атмосферою у колективі і для мене це не було сенсацією. Не розумію, чому президенти клубів Прем’єр-Ліги не дали можливості Анатолію Бузнику попрацювати в найвищому дивізіоні. Коли до нас звернулися з проханням надати кандидатуру тренера студентської збірної, то особисто я рекомендував нашого тренера. Через півтора року зустрівся з Іваном Крульком і він був щасливий від співпраці з Бузником.

Коли Микола Лавренко запропонував на посаду тренера ФК Лівий Берег Анатолія Бузника, то я несамовито зрадів. Можна сказати, що моя місія виконана. Буду зі сторони спостерігати за прогресом команди».

Щодо Другої ліги, куди Лівий берег планує заявитися уже найближчого сезону, то за словами Павлова, команда до цього готова. «Важливо, що на початку шляху Микола Лавренко створив інфраструктуру, а лише потім почав говорити про похід в професіональний футбол. За чотири роки були створені всі найкращі умови для дітей та дорослої команди. На нашому стадіоні можуть гратися матчі Другої і Першої ліг. Амбіції Миколи Лавренка мені були відомі давно. Головне, що він рухається крок за кроком. Чудово, коли президент вміє читати думки і не очікує, коли йому хтось щось скаже».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Правый сектор будет против Левого берега.)
Мало Победы с правого берега?