Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2190
7

ДОДО: «Останнім часом Шахтар перемагає Динамо в УПЛ»

Захисник готується до битви з киянами

ДОДО: «Останнім часом Шахтар перемагає Динамо в УПЛ»
shakhtar.com

17 квітня відбудуться матч УПЛ між «Шахтарем» і «Динамо», які є претендентами на титул. Гру прокоментував захисник «Шахтаря» Додо.

– Емоційно підготовка до матчу з «Динамо» чимось відрізняється від того, як ви готуєтесь до інших поєдинків?
– Це класико. Ми чудово розуміємо, що буде дуже складна гра. На всі дербі ми налаштовуємось по-особливому, готуємося в доброму гуморі та з великим бажанням перемогти. Буде відмінна нагода довести, що ми завжди готові протистояти міцним суперникам. У матчі з «Динамо» також спробуємо продемонструвати, що наша команда є компетентною.

– Ти діятимеш проти Миколенка на фланзі. Багато хто називає вас двома найкращими фланговими захисниками чемпіонату, а як тобі таке протистояння?
– Я пам'ятаю, що мій матч у «Шахтарі» був також із «Динамо», де я протистояв Миколенкові, якщо не помиляюся, 2018 року. Та зустріч стала дебютною для нас обох. Ми вже перетиналися на полі, а тому знаємо гру один одного. Завжди приємно бути одним з найкращих, сподіваюсь, що я виявлюсь кращим за нього. Гадаю, боротьба буде цікавою.

– «Шахтар» здобув чотири перемоги минулого сезону, а також узяв гору над киянами в матчі першого кола. Тренер знайшов особливий спосіб, як обігравати «Динамо»?
– Перемоги над «Динамо» є одними з найважливіших для нас. Ми завжди прагнемо грати проти киян і знаємо, наскільки важливо для клубу перемагати головного суперника. Наші перемоги були цілком заслуженими, тоді ми демонстрували якісний футбол. Якщо не помиляюся, протягом останнього часу ми поступилися «Динамо» тільки в Суперкубку, проте в УПЛ ми перемагали. Намагатимемось виступити на такому ж рівні, а в грі вже буде видно.

– Як змінилося «Динамо» за Луческу?
– З того, що побачив, можу сказати, багато що не змінилося. Команда далі демонструє якісний футбол. Я чув, що Луческу дуже поглиблено відпрацьовує фізичну складову кожного гравця. Гадаю, супротивник став іще сильнішим.

– Із тих матчів, що ти провів з «Динамо», який можеш відзначити?
– Напевно, коли ми перемогли 3:0. У тій грі я асистував Мораесу. А також був важливий поєдинок, у якому я не грав, але перебував на лаві запасних: кубковий матч, де ми перемогли 2:1, забивали Факундо Феррейра та Ярослав Ракицький.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 18
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Тренер Евертона розповів про характер травми Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 15:57 0
Тренер Евертона розповів про характер травми Миколенка

Поки подробиць не так вже й багато

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mvv71ua
Додо додому, на п... му! І там будеш говорити!
Yevgeniy Lysenko
И на этот раз обыграете - Катьку не даром подогнали на этот матч. В Субботу будет цирковое представление, в котором удалят нескольких игроков Динамо и назначат 3 пенальти в ворота Динамо. Можно даже этот спектакль не смотреть, чтоб не портить нервы!!
odiniznashih
И таки он прав
HAKUNA MATATA
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил