Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1525
1

Лідер Вереса готовий до повернення на поле

Роберт Гегедош відновився після травми

Лідер Вереса готовий до повернення на поле
ФК Верес. Роберт Гегедош

Через травму лідер «Вереса» Роберт Гегедош пропустив два календарних поєдинки своєї команди. Футболіст розповів, коли збирається повернутися на поле.

«У поєдинку 19-го туру Першої ліги з «Чорноморцем», в якому мені вдалося оформити дубль, я в середині другого тайму відчув болі в паху і довелося попросити заміну. Травма виявилася серйознішою, ніж думав, і тому змушений був пропустити два наступні матчі — з «Кременем» і «ВПК-Агро».

Однак у вівторок я вже тренувався в загальній групі і, сподіваюся, що в черговому календарному поєдинку з «Нивою» 16 квітня вже потраплю до заявки, а, може, вдасться вийти на заміну. Чому я не бачу себе у стартовому складі? По-перше, переможний склад не прийнято міняти, по-друге, через пошкодження у мене виникла перерва в ігровій практиці, ще потрібно підтягнути кондиції, нарешті, зараз в «Вересі» гостра конкуренція. Візьміть того ж Колю Гайдучика, зовсім недавно він грав серед аматорів в чемпіонаті Рівненської області, а зараз вже забиває за «Верес», який рветься в еліту українського футболу», — зазначив Гегедош.

«Верес» лідирує в Першій лізі, набравши 45 очок і маючи два матчі в запасі.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Нива в шоке...