Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2021, 23:11
3789
4

Екс-суддя БОНДАР: «Лучі за місяць отримує зарплату арбітра УПЛ за 2 роки»

Колишній український суддя - про реалії українського футболу

| Оновлено 13 квітня 2021, 23:11
3789
4
Екс-суддя БОНДАР: «Лучі за місяць отримує зарплату арбітра УПЛ за 2 роки»
УАФ. Іван Бондар

Колишній український суддя Іван Бондар розповів, наскільки відрізняється зарплата глави комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі від зарплати самих арбітрів.
 
«Вже скільки років мусується питання з приводу підвищення заробітної плати. Лучі говорив: «Якщо комусь не подобається - йдіть. Ми в одному човні, ми - одна сім'я, ми їмо суп з одного котла». Тільки у когось суп наваристий, на хорошому м'ясі, бутерброд з червоною або чорною ікрою, а хтось не може туди навіть шматочок м'яса кинути. Ситий голодного не зрозуміє. Він каже про один котел, але каструлі абсолютно різні.
 
Це питання часто піднімалося, керівник себе так часто вивищував: «Я піднімаю це питання всюди, на засіданнях клубів УПЛ та Першої ліги». Я знаю, що такого не було, одиничний випадок. Навіщо йому клопотати за нас? Він отримує близько півмільйона гривень на місяць (411 098 гривень - прим.), Це офіційні дані фіскальної служби Печерського району. Він за місяць отримує зарплату арбітра УПЛ за 2 роки, асистента арбітра УПЛ - за 4 роки. Я вже не беру арбітрів Першої та Другої ліг. Він загнав арбітрів в злидні, закрив рота і нічого не дає сказати. Якийсь арбітр з Маріуполя або звідкись, з U-19 написав заяву і надіслав Лучі листа, що його гонорар не може покрити навіть дорогу. Все, цей арбітр закінчив», - сказав Бондар.

Читайте також: Стало відомо, хто може замінити Лучано Лучі на чолі Комітету арбітрів

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
funnycat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Частично согласен с бывшим арбитром. Есть среди них те,кто обслуживает денежные игры,где за игру можно заработать больше,чем Лучи за год работы, а есть те, кто не попал в обойму лиц, приближенных к императору. И таких большинство... Но и они живут гораздо лучше среднестатического, работающего, украинца. За элиту я вообще не говорю, достаточно посмотреть на те дома,многочисленные квартиры ,элитные внедорожники и суперкары, семейный отдых на лучших курортах Атлантического и Тихого океанов. После окончания судейства,они переходят в категорию наблюдателей арбитража - и снова все начинается по второму кругу. Жизнь удалась...
Dominik
Глазки откройте, гнать Этого Оленя в шею, могу больше написать, но , уверен , надо брать оружие.