Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
16945
17

ЮРЧЕНКО: «Ярославський не веде перемовини з гравцями про погашення боргів»

Спортивний юрист Юрій Юрченко – про відродження «Металіста»

ЮРЧЕНКО: «Ярославський не веде перемовини з гравцями про погашення боргів»
Faсebook. Олександр Ярославський

Нещодавно экс-президент «Металіста» Олександр Ярославський заявив, що від сили через місяць «Металіст» повернеться до себе додому. Ярославський розповів, що займається поверненням бренду «Металіста», в який «переодягнеться» клуб, який створив Євген Красніков - «Металл».

В ефірі проекту «Футболоманія» на радіо «Промінь» ситуацію із відродження «Металіста» прокоментував спортивний юрист Юрій Юрченко.

«Якби відновлювався той «Металіст», який знаходиться у процедурі банкрутства, і який має мільйонні борги, знаходячись на другому місці в Україні серед найбільших боржників, і робив це через погашення боргів - процедуру санації (відновлення), то це був би той «Металіст». На жаль, можу констатувати, що на сьогоднішній день з футболістами перемовин ніхто не веде. Відповідно, не відбувається відновлення того «Металіста», який збанкрутував. Я би сказав інше: намагаються знайти шляхи, щоб, скоріше за все, отримати назад емблему з історією, не погасивши борги по тій історії.

Держава примудрилася зробити спецконфіскацію і забрати все майно «Металіста» у свою власність, незважаючи на те, що є реєстр боржників, де «Металіст» на другому місці в країні по невиплаченій людям зарплаті. Тобто держава фактично не дала можливості «Металісту», який ми всі знаємо, відновитися, а футболістам і персоналу отримати борги. У свою чергу пан Ярославський не веде перемовин із футболістами, щоб пройти цим шляхом і відновити той «Металіст», який всі знають. Зараз іде мова про те, яким чином заволодіти емблемою того «Металіста», не погашаючи борги. Фактично цю емблему одягнуть на емблему «Метала», або ж «Металіста-1925», - сказав Юрій Юрченко в програмі «Футболоманія».

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(168)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві
Футбол | 28 березня 2024, 13:56 19
Джерело: легіонер Шахтаря хоче покинути клуб через вибухи в Києві

Кевін Келсі займається питанням працевлаштування в MLS

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dosik
"Я би сказав інше: намагаються знайти шляхи, щоб, скоріше за все, отримати назад емблему з історією, не погасивши борги по тій історії."
Все вірно!Повертаємо Металіст!Емблему і історію!Це якраз і потрібно в першу чергу!Якийсь там Юрченко)))Ти не зрозумів!Історія і емблема це і е клуб))))А не борги)))Борги залишаються курченкові а Харків і вірні фани отримують свій Металіст!!!!
Орлов Михаил
Это тот же юрисД, которы швейцарцам поражение засчитал? ЭксперД, одним словом
Burevesynik
кароче... Из рубрики ЧТО? ГДЕ? КОГДА? Команда "Одесские джентльмены" (пародия)
.
Был у Мужика футбольный клуб. Надавили. Получил бабки. Продал. Стал новый владелец ФК.
Владелец ФК слинял, игрокам заплатил 0 целых, буй десятых. Государство конфисковало всё.
Мужик пришел, упал на колени с юристами, - ему клуб отдали. Харьков в экстазе !!!!!!!
.
Вопрос: должен ли джентльмен (Мужик) игрокам, если он должен???
DKTheBest2
Як сказав Ярославський:
«Я занимаюсь возвратом бренда «Металлиста» и надеюсь, что не за горами то время, когда «Металл» переоденется в форму «Металлиста». Того старого, со 100-летней историей, который сыграл более 50 игр в европейских турнирах. И все мы будем получать удовольствие от «Металлиста». Я всегда говорил, что буду заниматься только «Металлистом», и я последователен в своих действиях."
Значить всі кому заборгував Металіст будуть мати право на судові позови.
Олег Мандрівник
Интересно как похожи фамилии
юрченко почему-то не вспомнил про курченко
Bolshoi
Как по мне, так не сложно. Металлист, банкрот, его интеллектуальные и прочие права идут с молотка. Тут главное правильно наполнить лоты на продажу. Нравится, к примеру Ярику эмблема, не вопрос, покупай. И так с остальными правами и обязательствами.
Михаил Степанов
ни один человек, мало-мальски занимающийся бизнесом, не станет отдавать долги за другого..Что ж тут говорить за Ярославского при долгах Курченко? Єто государство должно было,путем работы своей судебной и исполнительной системы, озаботиться погашением долгов
DKTheBest2
В принципі він правий. Якщо потерпілі будуть звертатися до міжнародного суду, то Ярославському присудять все виплатити.
DSH88
Курица долгов наделала , а Ярику отдавать ... Круто ... Колома вон свои долги всем простил и ничего. А если вернётся эмблема и бренд то это и будет ТОТ МЕТАЛЛИСТ восстановленный . Хотя конечно людей на деньги кинули и это плохо. Имущество курицы продать и выплатить деньги или его уже все по карманам растянули.