Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 14 квітня 2021, 13:09
3800
4

Трейд-дедлайн НХЛ: Піттсбург, Вашингтон і Бостон посилилися перед плей-оф

І без того потужні команди зуміли посилити склади перед плей-оф

| Оновлено 14 квітня 2021, 13:09
3800
4
Трейд-дедлайн НХЛ: Піттсбург, Вашингтон і Бостон посилилися перед плей-оф
Getty Images/Global Images Ukraine

Останні дні до заборони на обміни в НХЛ були досить напруженими для клубів, тому що через скорочений календарь лише невелика кількість команд втратили шанси вийти в плей-оф. Всього 1-2 клуби в кожному дивізіоні могли явно «продавати» хокеїстів, не розраховуючи на плей-оф.

Це скоротило кількість великих обмінів, хоча вони все одно були.

Дивізіон Схід

У напруженому дивізіоні Схід свої ростери в останній тиждень посилили всі лідери. Великий трейд провів Бостон, який виміняв у Баффало форварда Тейлора Холла. Колишній перший номер драфту, як і весь Баффало, проводить слабкий сезон, але Ведмедям потрібно посилити атаку перед кінцівкою регулярки. Команда знаходиться на 4-му місці, проте ззаду насідають Рейнджери, які не залишили надій фінішувати в топ-4 і вийти в плей-оф.

Не забув посилитися Піттсбург. Пінгвіни виміняли у Лос-Анджелеса досвідченого нападника Джеффа Картера. При цьому Картер, на відміну від Холла, має контракт на наступний сезон, тому його беруть не тільки під плей-оф. Гравець такого рівня ніколи не зашкодить, навіть якщо у Піттсбурга все в порядку з атакою.

Атаку посилили і Острів'яни Нью-Йорка, які в дивізіоні лідирують разом з Вашингтоном. Клуб виміняв у Нью-Джерсі ветеранів Тревіса Зейджака і Кайла Палм'єрі. Обидва поглиблять атаку і обидва, швидше за все, підуть влітку вільними агентами.

А ось Вашингтон перед дедлайном вирішив серйозно підсилити атаку і провів великий трейд, вимінявши у Детройта Ентоні Менту. За 26-річного гравця клуб віддав не тільки нападників Паніка і Врану, а й перший раунд драфта-2021 і другий раунд драфта-2022. Мента в кризовому Детройті мав 21 пункт, а його контракт розрахований ще на три сезони. Гарне посилення провідних двох ланок від Кепіталз.

Канадський дивізіон

У канадському дивізіоні активність на ринку проявив лідер Торонто. Кленові виміняли у Коламбуса форварда Ніка Фоліньо, взяли захисника Бен Хаттона у Анахайма, а також забрали у Калгарі кіпера Девіда Ріттіча. Очікуване поглиблення складу перед плей-оф. Торонто впевнено лідирує в дивізіоні і може одним з перших гарантувати собі фініш в топ-4 і плей-оф.

Конкуренти Вінніпег і Едмонтон, які йдуть в топ-3 дивізіони, провели дедлайн тихо, а Монреаль, який замикає топ-4, виміняв досвідченого форварда Еріка Стаала і захисника Йона Меррілла. В цілому, Ойлерз і Джетс вже практично гарантували собі пост-регулярний чемпіонат, а ось Монреалю ще доведеться поборотися з Калгарі.

Центральний дивізіон

У Центральному дивізіоні не було топ-трейдів, але лідери не забули поглибити склади. Тампа-Бей, яка сподівається захистити титул, зосередилася на обороні. Клуб придбав Девіда Савара і Фредріка Классона. Конкурент Тампи, Флорида, тільки посилив атаку нападаючим Семом Беннеттом, а ось Кароліна вирішила обійтися без трейдів.

Тампа, Кароліна і Флорида впевнено лідирують в дивізіоні, набравши майже однакову кількість очок, і всі напевно вийдуть в плей-оф.

Дивізіон Захід

У дивізіоні Захід плей-оф собі майже гарантував Колорадо, який лідирує в загальній таблиці Ліги, однак клуб вирішив поглибити воротарську лінію, вимінявши кіпера Девіна Дубника. Лавинам потрібен досвідчений кіпер, тому що основний в сезоні воротар Філіп Грубауер майже не має досвіду плей-оф.

Ще одна топ-команда дивізіону, Вегас, за чутками, хотіла дістати форварда Райана Гетцлафа, проте домовитися з Анахаймом про обмін лідера не вдалося. В результаті Лицарі обмежилися тільки форвардом Маттіасом Янмарком.

Міннесота, Сент-Луїс і Арізона, які претендують на останні два місця в плей-оф, ніяк себе в трейд-дедлайн не проявили.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pmelnik7788
состав там у них агонь! листья тоже могут взять чашку
24forever
Восток против Колорадо/Вегаса
Восток против ЛОС-АНДЖЕЛЕСА (ЛАЛ И ЛАК)
KIPR ALECS
надо грузить на островитян на обладателя кубка