Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 квітня 2021, 21:07
6072
0

ПСЖ - Баварія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 13 квітня 2021, 21:07
6072
0
ПСЖ - Баварія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «ПСЖ» - «Баварія».

«Футбол не завжди буває логічний і справедливий, але іноді дає шанс тим, хто поступився раніше в очному протистоянні. Я маю на увазі торішній фінал Ліги чемпіонів, коли перемогла «Баварія», а зараз реально «Парі Сен-Жермен» має можливість пройти німецького гранда і чинного володаря Ліги чемпіонів і самому стати головним претендентом на завоювання цього титулу. Тим більше, шанси є після виїзної перемоги 3:2 в Мюнхені. Також можливо це буде зробити в зв'язку з відсутністю лідера атак «Баварії» Роберта Левандовськи, до якого приєдналися Жером Боатенг, Ніклас Зюле, Кінгслі Коман, Леон Горетцка, Лукас Ернандес. А це практично половина основи. Хоча Коман, напевно, зіграє з парижанами, адже його пошкодження в матчі з «Уніоном» (1:1) виявилося несерйозним. З розумінням ставлюся зараз до мюнхенців і Фліка, тому що будь-якому тренеру складно буде вийти з цієї ситуації, коли 5-6 лідерів команди на травмах. У ПСЖ з лідерів не зможе зіграти тільки капітан команди Маркіньос. Решта всі в строю.

«Баварія» після поразки від ПСЖ (2:3) не змогла вдома в рамках Бундесліги обіграти «Уніон» Берлін (1:1). Психологічно мюнхенці ще не відійшли від поразки в першому матчі з ПСЖ, які на хорошій хвилі з рахунком 4:1 в рамках Ліги 1 обіграли «Страсбург» і зберегли на матч-відповідь з «Баварією» всіх своїх лідерів атаки Неймара, Мбаппе, Ді Марію.

У футболі зрідка відбуваються чудеса, але не в цьому поєдинку, оскільки атака ПСЖ значно сильніша за оборону «Баварії». А Мбаппе сьогодні складно зупинити. Так, у «Баварії» найсильніший характер і переможний дух, але повноцінно замінити цілу групу лідерів складно при всій повазі до інших футболістів дуже хорошого рівня. Баварцям в Парижі потрібно вигравати в два голи. Це дуже важко зробити. Думаю, ПСЖ виграє і другий поєдинок, хоча, мені здається, мюнхенці теж заб'ють і матимуть багато моментів для взяття воріт», - сказав Грозний.

Матч «ПСЖ» - «Баварія» відбудеться 13-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко
Футбол | 25 квітня 2024, 01:55 2
КЛОПП: Нам потрібно, щоб МанСіті програвав. Арсенал виглядав не дуже слабко

Головний тренер «Ліверпуля» прокоментував поразку від «Евертона» (0:2)

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.