Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2021, 07:14
8199
8

БОНДАР: «Я вважаю, що Тайсон вчинив просто некоректно»

Всі в «Шахтарі» вірять, що ще можуть стати чемпіонами України

| Оновлено 13 квітня 2021, 07:14
8199
8
БОНДАР: «Я вважаю, що Тайсон вчинив просто некоректно»
Espreso.TV. Валерій Бондар

Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар в інтерв'ю Даші Савіній розповів про ситуацію в команді і відповів на питання про ставлення до Тайсона після того, як бразильця відправили в дубль:

«Гра з «Маріуполем»? Команда намагалася забити в перші хвилини, щоб легше було грати. Прекрасно розуміли, що «Маріуполь» будемо оборонятися дуже великими силами. Це у них дуже добре виходило робити в перші хвилини. Вважаю, що не забили ті моменти, які могли перевести гру до спокійнішого першого тайму.

Найголовніше, що граємо в обороні дуже надійно, абсолютно вся команда. Забиваємо м'ячі в першому таймі. Не можу сказати, що це швидкі м'ячі, але голи на 25-й, 30-й хвилинах, як було з «Ворсклою» та «Маріуполем» – це цілком нормально. І добре, що команда перемогла.

Підготовка до «Динамо»? Як завжди – тижневий цикл. Думаю, будуть тренування, заняття тактичного плану, відеоаналіз. Буде серйозна підготовка, так як це вирішальний матч року для нас.

Перш за все, потрібно сконцентруватися на собі, на своїй грі, на результаті, який нам потрібен. У решти п'яти поєдинках нам треба брати максимум і сподіватися, що «Динамо» десь зможе втратити. Всі в команді вірять, що ми ще можемо стати чемпіонами України. Гру «Динамо» не збираюся коментувати, тому що я граю в донецькому «Шахтарі».

Тайсон? Я не можу цей момент коментувати, тому що це особистий момент самого Тайсона і клубу. Я вважаю, він вчинив просто некоректно. Думаю, люди, які повинні це вирішити, вони вже це вирішили. Всі питання улагоджені».

За наявною інформацією, Тайсон в літнє міжсезоння перейде у бразильський «Інтернасьонал» в якості вільного агента.

 
Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andeka1968
Іноді краще промовчати, то будеш здаватися розумнішим. Особливо про гру з Маріуполем. Та й про Тайсона не йому, салазі, говорити. Зробить для команди хоча б частку того, що зробив бразілець, то я б ще зрозумів. А Бондар поки, на жаль, більш відомий не по футбольним справам, на полі його рідко побачиш
zac1310
Я не буду коментировать, но всё-таки скажу....
Моё мнение - молод ты ещё, чтоб тайсонов со степкненками и пятовыми коментировать.
Sergii Sila
Некоректність- це фішка всього шахтаря!!! Разом з гебельсом.
Leo Leo
Поставьте Тайсону песню Дорожная, коллектива Ленинград
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zzg77
Защитник «Шахтера» Валерий Бондарь в интервью Даше Савиной рассказал...
Лёжа в кровати рядом с Дашей, Валера без напряга перемыл косточки своим партнёрам по команде, а потом снова приступил к пилению Даши. Хоть этим надо компенсировать потерянное чемпионство и вылет из Кубка!!
Nashwill
Звісно некоректно,Тайсон же - справжній шлюхтьорець