Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

EA Sports FC
| Оновлено 13 квітня 2021, 02:24
3650
1

Це щось новеньке. Шахтар і Динамо проведуть на НСК матч – Кіберкласіко

17 квітня відбудеться перший в історії матч з дисципліни FIFA 21

| Оновлено 13 квітня 2021, 02:24
3650
1
Це щось новеньке. Шахтар і Динамо проведуть на НСК матч – Кіберкласіко
ФК Шахтар Донецьк

17 квітня на НСК «Олімпійський» відбудеться перший в історії матч з киберспортівної дисципліни FIFA 21 між «Шахтарем» і «Динамо»

Кіберкласіко розпочнеться о 14:00 і пройде напередодні матчів основних складів команд в рамках УПЛ. Головними героями виставкових ігор стануть професійні кіберспортсмени – одні з найкращих в дисципліні FIFA 21. «Шахтар» представить Олексій ForlanFS Мерсер, за «Динамо» зіграє Віталій Labotryas Муха. Учасники проведуть серію матчів до двох перемог однієї із сторін, граючи за кіберфутбольні аналоги «Шахтаря» і «Динамо».

Кіберкласіко транслюватиметься у прямому ефірі на офіційних YouTube-каналах ФК «Шахтар» і ФК «Динамо». Коментаторами матчів стануть відомі футбольні особистості, імена яких будуть озвучені пізніше.

Дмитро Кириленко, комерційний директор ФК «Шахтар»: «Для «Шахтаря» проведення подібного матчу – це крок вперед в питанні пошуку нових варіантів спілкування з аудиторією вболівальників. Ми вважаємо кіберспорт перспективним напрямом, який не тільки привертає учасників, але і стає одним з видів повноцінного розважального контенту для глядачів, дозволяє його монетизувати. Виставковий матч дозволить оцінити реакцію аудиторії на новий формат контенту і вирішити, в якому напрямку клубам рухатися далі. Можливо, це буде створення повноцінної кіберфутбольної ліги?»

Олексій Паламарчук, віце-президент ФК «Динамо» з маркетингу: «Динамо» ще раніше зайнялося розвитком кіберспортивного напрямку. З тих пір ми провели кілька турнірів, гравець «Динамо» Віталій Муха представляв наш клуб на кількох міжнародних змаганнях. У минулому році футболісти «Динамо» провели відкритий клубний турнір з FIFA 20, який вболівальники «біло-синіх» спостерігали у прямому ефірі. Ми готові і надалі розвивати цей напрямок і закликаємо інші клуби УПЛ робити кроки вперед у кіберспорті. Впевнений, що наші фанати не залишать без уваги будь-який прояв «Динамо» у киберспорті».

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

ESL Pro League Season 19. NAVI без проблем перемогли FlyQuest
Кіберспорт | 01 травня 2024, 17:25 0
ESL Pro League Season 19. NAVI без проблем перемогли FlyQuest

Українська команда впевнено забрала перемогу

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
Поржал, и Форлан и Муха оба являются болельщиками Динамо и живут в Киеве, какое же это киберклассико, так обычная игра двух болельщиков ДК)) Даyнбассы и киберспорт, вы серьезно, они только за гаражом бухать умеют, что такое геймпад они даже не знают