Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Важка атлетика
| Оновлено 13 квітня 2021, 07:11
13666
27

В сім'ї не без виродка. Політик у Росії образив Чумака, який спалив Москву

Дмітрій Свищев радить Дмитру Чумаку брати приклад з Олександра Усика

| Оновлено 13 квітня 2021, 07:11
13666
27
В сім'ї не без виродка. Політик у Росії образив Чумака, який спалив Москву
Facebook. Дмитро Чумак

Російський політик Дмітрій Свищев, член комітету Держдуми з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді, образив українського важкоатлета Дмитра Чумака:

«Я дуже добре ставлюся до України. У мене дружина звідти. Там живуть її родичі. Я дуже люблю Україну і українців. Але, на жаль, в сім'ї не без виродка. Якщо ти – такий націоналіст і не любиш Росію, навіщо приїхав сюди виступати? В Україні є багато людей, які люблять свою країну, але не дозволяли собі подібні висловлювання, коли приїжджали виступати у Росію.

Нехай послухає боксера Усика. Замість того, щоб радіти перемозі, займатися такими речами в соцмережах... Я вважаю, що це політичний демарш з боку українського спортсмена. Треба заборонити спортсменам займатися політикою! Закінчить зі спортом – нехай йде депутатом української Ради. Зараз він має виступати на благо своєї сім'ї та своєї країни, але не займатися політикою. Він що, закликає до тероризму?! Щоб хтось спалив Москву?

Мені здається, що при підйомі важких ваг у нього щось обірвалося в мізках. Нехай займеться своїм особистим здоров'ям. Ми вітаємо його з перемогою, але нехай не лізе в політику. Тим більше що зараз все прекрасно знають про загострення відносин. Йому це навіщо? Якщо ти ненавидиш Росію, навіщо ти сюди приїхав? Ти виграв – молодець. Москва тебе радо прийняла.

Ніхто не ображав його національну гідність, його прапор, його країну. Ні одного слова! І ти ведеш себе по-хамськи, щоб стати національним героєм у себе на Батьківщині. Його до цього ніхто не знав і знати не хотів. На Олімпіаді йому нічого не світить. Зате став борцем за справедливість на національний манер».

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи в Москві Дмитро Чумак виграв золоту медаль у ваговій категорії до 109 кг, а потім написав в Instagram рядки з пісні (російською): «Вчера приснился сон прекрасный – Москва сгорела целиком. Пожар на площади, на Красной, и тлеет бывший избирком».

Оцініть матеріал
(92)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
"Скажи-ка, дядя, ведь не даром. Москва, спаленная пожаром
"Бородино" (Лермонтов)
Владимир Копяк
Теперь надо ждать экстренного заседания госдумы РФ по этому поводу .... Могут запретить нашему штангисту посещать белокаменную или объявят в федеральный розыск... Жириновский уже канистру с солярой приготовил, завтра напротив мовзолея будет проводить акт самосожжения в знак протеста. Все федеральные телеканалы будут освещать это событие в прямом эфире. Скабеева будет вести репортаж для телеканала россия тудей, Запад с нетерпением ждет трансляции.
ManUtd
Шикарная антиреклама для Усика из уст представителя госдуры. Штирлиц ещё никогда не был так близок к провалу
nordi
таки горить, аж пукани почало рвати. Тобто, коли пан Шнур це співав, це весело, як слова з пісні використав українецт "националист и это призыв жечь москву" про друге значення слова "горить" якраз в контексті палаючих пуканів на оркостані типу не знають. Значить працює і дасть резонанс висловлювання "никому неизвестного, которому на олимпиаде ничего не светит" козака. А то деякі тут кричали "срусским пофиг на этого Чумака, кто читает его инстаграм". Он перший шанувальник і підписчик ззапоребрековий вже є!
Український Крим
Усик полезный идиот!
Саша Зардунов
Странная любофф у этого "русского мира". Насаждают любовь с помощью оружия.
DK1970
Знатно подгорело! А Чумак ещё часть гонорара в ВСУ отдаст. Для защиты своей земли от выродков рассейских...
norma_zap
Политик в России решил попиариться на антиукраинской пропаганде, а реально попиарил в обеих странах Чумака и Шнурова, а гамняной путинской пропаганды там и без него хватает.
BaZia
Брать пример срУсьика? ну да еще тот лизатель скрепных мишебратских анусов
Pol Chopa
Знову перша заїджена пластинка*Спорт вне политики*це як *Совесть без тела*подумалось мені, дарю цей афорізм.
Друга заїджена пластинка росіян починаючи с Горбачева*моя мама українка*закінчуючи цим політиком Свистком про дружину і т.д.,це як *ветки против корней*не так вдачно,але...
PETP0
Интересно, а этот скрепный недрумок хоть понял, что это слова российской группы? Судя по всему у него в мозгу и без спорта оборвалось все что можно. Надо быть полным недоумком или закоченным лицемером, чтоб написать, что россия ничем не оскорбила Украину.
gvs58
Заявляю офіційно: " дмітрій свіщев , ти Гандон!!!" Сиди в Московії і засунь свою думку собі в дупу!!!
WladWest
Почитаешь, билять, - хоть к ране прикладывай, такие замечательные люди. Ублюдки.
vizuals
"Я дуже добре ставлюся до України"
Але я дуже добре підтримую агресію проти України)))) - Він забув додати
NeRoN69
Кто "минуснул"понял о чем речь " ватник"?
garik_trinity
Ага, Усика только и слушать
evgenbarmaley
"Він любить Україну і українців!"🤣🤣🤣
Нехай їде до України, я тут почекаю на кордоні його с кайданами! Жирний гусак буде! Може генерала одразу дадуть! 😁
Гагик Пердонян
Да... усег конечно это для рашки идеал спортсмена - ни одного лишнего слова) крым божий))
var
Источник — Рейтинг букмекеров.
Кто то такое знает и читает?
NeRoN69
- Хорошие сапоги - надо брать!