Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
5689
0

Усик і Ломаченко створили нову компанію WePlay Ultimate Fighting League

Разом з WePlay відомі спортсмени будуть просувати бокс і кіберспорт

Усик і Ломаченко створили нову компанію WePlay Ultimate Fighting League
WePlay

Екс-чемпіони світу з боксу Олександр Усик і Василь Ломаченко та керуючі партнери WePlay Esports Юра Лазебніков і Олег Крот підписали договір про створення компанії, яка проводитиме турніри у рамках WePlay Ultimate Fighting League.

WePlay Ultimate Fighting League — нове явище на стику кіберспорту та традиційних видів спорту. Її мета — розвиток і масштабування проектів файтингових ігор і не тільки. Нова компанія, яка стоїть за WUFL, розроблятиме продукти і працюватиме в усьому світі. Для здійснення мети компанія користуватиметься перевагами та ресурсами медіахолдингу WePlay Esports і активами партнерів.

«WePlay Ultimate Fighting League має величезні можливості, щоб створювати нові оригінальні продукти на стику кіберспорту та спорту. Напрацювання компаній партнерів і фізичні майданчики, такі як WePlay Esports Arena Kyiv, допоможуть WUFL залучити любителів файтингів і масштабувати глобальну файтинг-спільноту», — стверджує Юра Лазебніков, керуючий партнер WePlay Esports.

«За рівнем видовищності та напруги пристрастей кіберспорт можна порівняти зі спортом. При цьому кіберспорт доступний практично для кожного і не знає меж — ти можеш тренуватися і змагатися на міжнародній арені не виходячи з дому. Я радий, що разом із WePlay Esports ми створюємо можливості для народження нових чемпіонів світу — чемпіонів WUFL», — повідомив Василь Ломаченко.

«Ми вже мали нагоду продемонструвати, що межа між кіберспортом і спортом — дуже умовна. Ultimate Boxing Night, що пройшов на WePlay Esports Arena Kyiv, показав, що у спорту і кіберспорту велике спільне майбутнє. Це майбутнє починається з WUFL», — наголосив Олександр Усик.

У рамках першого сезону WUFL пройшли змагання з Mortal Kombat 11 (25-28 березня), SOULCALIBUR VI (01-04 квітня) і Tekken 7 (08-11 квітня). Призовий фонд у розмірі $150 000 розділений порівну між трьома дисциплінами. Зйомки заходу проходили у WePlay Esports Arena Kyiv — першій кіберспортивній арені WePlay Esports.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.