Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 квітня 2021, 01:46
1571
0

Брайтон – Евертон. Прогноз на матч чемпіонату Англії

У колективу Анчелотті є реальний шанс змусити усіх забути про недоречні осічки

| Оновлено 13 квітня 2021, 01:46
1571
0
Брайтон – Евертон. Прогноз на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Заключним матчем 31-го туру Англійської Прем'єр-ліги стане протистояння на «Амекс Стедіум» між «Брайтоном» і «Евертоном», які кінцівку сезону проводитимуть із абсолютно протилежними завданнями.

«Брайтон»

Підопічні Грема Поттера тижнем раніше боролися проти «Манчестер Юнайтед» (1:2), тому не особливо сподівалися набрати очки, виходячи зі своєї поточної позиції в турнірній таблиці. «Чайки» до цього зуміли здобути дві перемоги поспіль, і саме цей результат дозволяє їм розраховувати на актуальний відрив від зони вильоту на шість очок. Поступово, ми стаємо свідками того, як рятівна соломинка для «Фулхема», «Вест Бромвіча» і, звісно, «Шеффілд Юнайтед» стає все тоншою, а «Брайтон» якраз і є одним із тих колективів, який серйозно допомагає прискорити цей процес.

Єдиний момент, який заслуговує на нашу увагу в долі цієї команди на кінець сезону, полягав у тому, що, якщо «Альбіон» хоче самостійно вирішувати свою долю, то їм рекомендовано було починати рухатися в цьому напрямку вже в найкоротші терміни. У іншому випадку – заключні тури проти «Вест Хема», «Манчестер Сіті» і «Арсеналу» обіцяють стати для цієї команди непідйомними.

«Евертон»

На що саме розраховує колектив Карло Анчелотті на завершенні цього сезону – не знає ніхто, окрім власне італійського фахівця. «Іриски» знаходяться в турнірній таблиці в настільки спірному положенні, що важко передбачити їхні подальші шляхи для маневру. Єдине, що можна стверджувати з упевненістю – осічкою «Тоттенхема», який розташовується на сьомому рядку, у матчі проти «Манчестер Юнайтед» (1:3) точно необхідно скористатися. Надалі, команді з Ліверпуля можна буде згадати про те, що у неї в запасі є одна гра, і спробувати замахнутися на випередження сусідів за містом.

«Евертон» міг би зробити це і раніше, ось тільки нічия в матчі проти «Крістал Пелас» (1:1) і поразка від «Бернлі» (1:2) – команд з нижньої половини турнірної таблиці – стало жахливим продовженням осічки в грі проти «Челсі». Підопічні Анчелотті або загальмували хід, або відмовляються від подальшої боротьби. При цьому, далі за календарем у них будуть стояти все ті ж «шпори» і «Арсенал», і ось ці поєдинки здаються набагато складнішими, ніж майбутня гра.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Евертона», і завершилася перемогою «ірисок» з рахунком 4:2.

«Брайтон» у попередніх домашніх поєдинках розгубив непогану форму, коли команді Поттера вдавалося набирати очки. Доходило навіть до того, що «чайки» на рівних грали проти команд із лідируючої групи, і лише «Челсі» в поточному сезоні зумів отримати в матчі чемпіонату проти них хоч трохи впевнений гандикап (3:1).

«Евертон» продовжує знаходиться в числі кращих колективів країни в плані результатів гостьових поєдинків, що ще раз підтверджує тезу про те, що «пандемічний» сезон зруйнував межі між цими поняттями. Зіпсувала статистику «ірискам», хіба що, невдала гра проти «Челсі», але дев'ятіматчеву серію без поразок до цього з рахунків уже не спишеш.

Орієнтовні склади

«Брайтон»: Санчес – Велтман, Данк, Вайт – Модер, Біссума, Лаллана, Гросс – Троссард – Велбек, Мопе.

«Евертон»: Ольсен – Кін, Міна, Холгейт – Дінь, Сігурдссон, Девіс, Коулмен – Родрігес – Рішарлісон, Калверт-Льюін.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутній грі «Евертон» повинен скористатися осічкою «Тоттенхема», проте не стане витрачати багато зусиль перед очним поєдинком проти «шпор». За таких умов, ставка «Перемога Евертон в один м'яч або нічия: так» за 2,04 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

12 квітня, понеділок

Брайтон – Евертон
Брайтон. «Амекс». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2.25
  • 3.30
  • 3.30
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.