Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 квітня 2021, 21:01
2045
0

Фіорентина – Аталанта. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Гасперіні готує команду до вирішального стрибка

| Оновлено 11 квітня 2021, 21:01
2045
0
Фіорентина – Аталанта. Прогноз на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 30 туру італійської Серії А на полі стадіону «Артеміо Франкі» у Флоренції місцева «Фіорентина» спробує зупинити переможну ходу «Аталанти» з Бергамо.

«Фіорентина»

Заключна частина сезону пройде для «фіалок» під знаком необхідності зберігати прописку в найвищому першості своєї країни. При цьому, підопічні Джузеппе Якіні мають досить солідний гандикап над сардінським «Кальярі», випереджаючи «острів'ян» на вісім очок. Очевидно, що в нинішніх реаліях команд безпосередньо із зони вильоту, ліквідація подібного розриву бачиться мало не фантастичним сценарієм, однак «фіолетовим», все ж, варто потурбуватися про додаткові бали переваги.

У попередніх матчах «Фіорентина» показала значні здібності до ведення боротьби навіть із командами з верхньої половини турнірної таблиці. У будь-якому випадку, можна було точно стверджувати, що «Мілан» (2:3) і римська «Рома» (1:2) зазнали великих проблем під час суперництва з командою Якіні. У той самий час, поточний сезон виходить для «фіалок» зітканим із абсолютно різних за якістю показаного футболу поєдинків, тому вгадати те, яким саме стане прийдешній матч, буде досить складно.

«Аталанта»

Із підопічними Джан П'єро Гасперіні справи йдуть куди більш зрозумілим чином. «Богиня» пробилася настільки далеко в гонці за місця в Лізі чемпіонів, що відступати вже просто не має морального права. А бажаючих обігнати «оробічі» в турнірній таблиці хоч відбавляй. Неаполітанський «Наполі» і римські «Лаціо» з «Ромою» тільки і чекають приводу, щоб підловити «Аталанту» на випадковій осічці.

Утім, у попередніх трьох турах команда Гасперіні не давала приводів засумніватися в своїх намірах, а в останньому бойовому протистоянні проти фриульського «Удінезе» (3:2) ще й замайоріла зірка Руслана Маліновського, який оформив дубль із гольових передач. «Богиня» зараз у гарній гольовий формі, і точно не має наміру її втрачати перед непростою кінцівкою сезону. У «Аталанти» в календарі ще будуть матчі проти туринського «Ювентуса» і римської «Роми», які стоять відразу після майбутньої гри, але в них буде мало сенсу, якщо команда поступиться «Фіорентині».

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Аталанти», і завершилася перемогою «Богині» з рахунком 3:0.

Попередні чотири з п'яти домашніх поєдинків незмінно завершувалися голами у виконанні «фіалок». При цьому, «Фіорентині» в цілому за ходом сезону вдається забивати нетипово багато голів, як для команди з нижньої частини турнірної таблиці.

У «Аталанти» була досить впевнена серія з гостьових протистоянь без поразок, допоки команда Гасперіні не зустрілася з міланським «Інтером» у чемпіонаті (0:1) і мадридським «Реалом» у Лізі чемпіонів (1:3). Узагалі, для «оробічі» в подібних поєдинках характерний прагматичний стиль, із мінімальною кількістю пропущених м'ячів.

Орієнтовні склади

«Фіорентина»: Драговські – Куарта, Песселья, Міленкович – Венуті, Бонавентура, Валеро, Кастровіллі, Касерес – Куаме, Влахович.

«Аталанта»: Голліні – Паломіно, Ромеро, Толой – Госенс, Фройлер, де Роон, Мехле – Маліновський, Міранчук – Муріель.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що майбутній поєдинок стане черговим приводом для «Аталанти» набрати максимум очок, при цьому команда Гасперіні навряд чи погодиться на мінімальний рахунок. За таких умов, ставка «Аталанта заб'є 2 або 3 голи: так» за 2,05 від Favbet виглядає непоганою пропозицією.

11 квітня, неділя

Фіорентина – Аталанта
Флоренція. «Артеміо Франкі». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 5.25
  • 4.75
  • 1.53
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.