Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 квітня 2021, 21:02
1755
3

Фіорентина - Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 30-го туру Серії А

| Оновлено 11 квітня 2021, 21:02
1755
3
Фіорентина - Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 30-го туру італійської Серії А «Фіорентина» - «Аталанта».

«У зв'язку з невдалим виступом в Серії А (поточне 14 місце) у «фіалок» відбулася зміна головного тренера. Замість досвідченого фахівця Чезаре Пранделлі на заключну частину чемпіонату прийшов 56-річний Джузеппе Якіні.

Маючи групу досвідчених висококваліфікованих гравців, таких як Рібері, Валеро, Кальєхон, Бонавентура, Міленкович, Куарта, Бірагі, Влахович, «фіалки» лише 14-ті в Серії А. У «Фіорентині» багато гравців, які виступають за свої збірні. У «фіалок» виділю молодого сербського бомбардира Душана Влаховича.

Дивно, чому команда знаходиться на такому місці. Як з таким складом можна так мало забити (36 голів) і перебувати на 14-му місці? Я всіх причин не знаю. З повагою ставлюся до всіх тренерів і, мені здається, Пранделлі - сумлінний і хороший тренер. Не знаю нюансів всередині команди, але такі футболісти повинні бути в першій шістці. Мені здається, «фіалки» грають за настроєм. Коли бачиш їхній склад, був тренер класний Пранделлі, місто чудове, все шикарно! Але як можна займати тільки 14-е місце? Але буває, напевно, таке. У такі моменти повинні з'являтися в команді лідери. Хоча є Рібері та інші хлопці. Але вони ні за що не борються, на відміну від «Аталанти», яка реально бореться за місце в Лізі чемпіонів.

Бергамаски забили найбільше в Серії А (68 голів), а «Фіорентина» тільки 36. Чому команди мають гравців приблизно одного рівня, а така різниця в результатах? Напевно, справа в амбіціях гравців «Аталанти». Вони хочуть доводити! А в «Фіорентині» вже багато довели, що вони гравці топового рівня! І кожен день здійснювати подвиги, а також кидатися на амбразуру вони не хочуть. «Аталанта» грає в агресивний, сучасний футбол, створюючи багато моментів. У них велика група атакуючих гравців. Це Мюріель, Сапата, Ілічіч, Пашаліч, наші Маліновський і Коваленко, Пессіна, Міранчук. У команди з Бергамо класні фланги і стандарти. Вони багато забивають майже в кожному матчі.

Амбіційний тренер сучасної формації Гасперіні прищепив «Аталанті» смак красивої командної гри, приносячи результат. У «Аталанти» наступні матчі також непрості: їм грати з «Ювентусом» і «Ромою». Але у бергамаскі немає іншого вибору, крім як виграти у Флоренції. Цього я «Аталанті» щиро бажаю і, впевнений, що вона виграє», - сказав Грозний.

Матч «Фіорентина» - «Аталанта» відбудеться 11-го квітня. Початок зустрічі о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Сегодня наш знаменитый тренер Грозный, принимает многочисленные поздравления от своих поклонников- впервые в этом году он правильно предсказал результат встречи Фиорентина-Аталанта! Правда, в победе Аталанты были уверены 99,9 % болельщиков Европы, но это не умаляет предсказание нашего суперэкспетра, так держать!
Владимир Копяк
Грозный снова пролетел со своим предсказанием результата игры Реал-Барселона, пытается что-то угадать в серии А, пора конторам уже ставки на предсказания Грозного принимать....