Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 12 червня 2021, 03:43
5223
4

Сергій КРИВЦОВ: «Ми потрапили у справжню турнірну яму»

Захисник збірної України – про три очки після трьох турів кваліфікації чемпіонату світу-2022

| Оновлено 12 червня 2021, 03:43
5223
4
Сергій КРИВЦОВ: «Ми потрапили у справжню турнірну яму»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Кривцов

Захисник збірної України Сергій Кривцов прокоментував нічийні результати в матчах з національними командами Франції (1:1), Фінляндії (1:1) і Казахстану (1:1) в рамках кваліфікації чемпіонату світу-2022.

«Перед грою з Францією у нас було не так багато часу на нову тактику, але була теорія, і тренери нам чітко пояснили, як грати. Вважаю, що в захисті ми нормально впоралися. Французи поміняли гру в другому таймі, але ми більше не пропустили. Ми виходили з думкою виграти, а не відбитися, вірили у свої сили, незважаючи на те, що вони — чемпіони, розуміли, але все одно про нічию не думали, щоб не пропустити п'ять-шість голів.

У таких матчах, як із Казахстаном, важко, коли не реалізовуєш 10—15 моментів. Закрадається думка, що один момент біля наших воріт може закінчитися голом. Так і вийшло. Не хочеться нікого звинувачувати, хто не добіг і хто помилився. Треба проаналізувати, зробити висновки, щоб у майбутньому таке не повторювалося.

Нам нема куди відступати. Ми потрапили у справжню турнірну яму через ці результати, тому в нас один шлях — лише вперед», - сказав Кривцов.

Відзначимо, що після трьох турів збірна України з трьома очками в активі посідає друге місце у турнірній таблиці групи D, відстаючи від Франції на чотири бали.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Николай Власов
РЕБЯТА СОБИРИТЕСЬ ОБГОВАРИТЕ СЛАЖИВШУЮСЯ СЕТУАЦИЮ СПЛАТИТЕСЬ В ОДНО ЦЕЛОЕ ИГРАЙТЕ ДРУГ ЗА ДРУГА И ПОКАЖИТЕ УРОВЕНЬ СВОЕГО МАСТЕРСТВА УДАЧИ ВАМ РЕБЯТА УКРАИНА В ПЕРЕД К НОВЫМ ВЕРШИНАМ 🇺🇦🇺🇦🇺🇦💙💛💪
Анатолій Дяченко-Сагайдачний
Навіщо писати дурню, що Україна нікому не потрібна? Що збірна може скласти конкуренцію якійсь із команд, якщо вийде до фінальної частини ЧС? По перше - за ЧС можна вже забути, груповий турнір ЧЄ ми також не пройдемо, тому що рівень підготовки і кваліфікації гравців далекий від європейського. А це тому, що рівень команд УПЛ нижче плінтусу. Підготовка в ДЮСШ та т.з. академіях футболу низька за відсутності якісного відбору вихованців та тренерів високого рівня. Ну про арбітраж вже не кажу. Тут і так все ясно. Тому прогресу не слід чекати.
PUTINHUILO
Стандартный набор слов лузера...
Из года в год