Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 квітня 2021, 11:33
2394
1

Фулгем – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Вовки» занадто довго були голодними

| Оновлено 10 квітня 2021, 11:33
2394
1
Фулгем – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

На фінальному відрізку сезону графік поєдинків стає настільки щільним, що ще не встиг осісти пил від єврокубкових поєдинків, як футбольна громадськість буде змушена знову переключити свою увагу на перипетії на внутрішній арені. Англійська Прем'єр-ліга повернеться на телеекрани пізнім п'ятничним протистоянням між лондонським «Фулхемом» і «Вулверхемптоном» у рамках 31-го туру національної першості.

«Фулхем»

Як одному з головних претендентів на виліт за підсумками поточного сезону, колективу Скотта Паркера саме час замислитися над своєю подальшою долею. Із трійки претендентів на пониження в класі, лише «Вест Бромвіч» останнім часом проявляє хоч якісь ознаки життя, що, у першу чергу, повинно турбувати «дачників», які стоять над ним. Столичному колективу не допомогла переосмислити своє становище навіть пауза на матчі національних збірних, хоча виходити з неї матчем проти бірмінгемської «Астон Вілли» – ще те задоволення (1:3).

Календар «Фулхема» саме у фінальній частині сезону виглядає досить непоганим, однак до цього, команда має не втратити залишки впевненості в грі проти «вовків», після яких йдуть відразу два гостьових лондонських дербі проти «Арсеналу» і «Челсі», по завершенню яких набраних очок від колективу Паркера точно ніхто чекати не буде. Стало бути, чіплятися за заповітні бали саме в майбутній грі – не такий уже й поганий задум.

«Вулверхемптон»

Та й майбутній суперник «коттеджерів» грає останнім часом так, наче зовсім не турбується про колективи позаду себе. Підопічні Нуну Ешпіріту Санту вже 14-і, хоча в контексті їхніх виступів доводиться говорити про явний регрес, на тлі непоганої початкової частини сезону. «Вовків» від зони вильоту відділяє дев'ять очок, що є досить небезпечною дистанцією, зважаючи на велике бажання нижчестоящих команд хоч якось поправити своє становище.

Утім, якщо поглянути на календар минулих і майбутніх матчів для колективу Санту, то можна в загальних рисах зрозуміти стратегію португальського фахівця щодо здобуття необхідних для комфортного закінчення сезону очок. На «Вулверхемптон» найближчим часом очікують протистояння мало не проти всього підвалу турнірної таблиці, тому низка успішних поєдинків дозволить їм опинитися в кінцевому підсумку десь вище середини турнірної таблиці. А потім, можна і проти «Тоттенхема», «Евертона» і «Манчестер Юнайтед» пограти в своє задоволення.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Вулверхемптона», і завершилася перемогою «вовків» із рахунком 1:0.

«Фулхем» є одним із найбільш постраждалих колективів від фактора відсутності вболівальників на домашніх поєдинках. Про це красномовно говорить його останнє місце в турнірній таблиці, якщо з неї попередньо вилучити результати виїзних матчів. При цьому, команда Паркера в подібних зустрічах ще й серйозно провалюється в плані результативності.

У той самий час, «Вулверхемптон» трохи гірше себе почуває в гостях, ніж удома, але періодично все одно набирає важливі очки. Останній великий успіх у подібних зустрічах – листопадова гра проти лондонського «Арсеналу» (2:1), тому «вовки» цілком можуть захотіти оновити цей запис у своїх персональних показниках.

Орієнтовні склади

«Фулгем»: Ареола – Айна, Адарабіойо, Андерсен, Тете – Леміна, Х. Рід – Майя, Лофтус-Чик, Б. Рід – Мітровіч.

«Вулверхемптон»: Патрісіу – Аіт-Нурі, Саісс, Коаді, Семеду – Невеш, Дендонкер – Траоре, Поденсе, Нету – Вілліан Жозе.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку ставки занадто високі для обох команд, тому вони будуть чіплятися за очки в результативному футболі, після завершення якого одна зі сторін виявиться переможцем. За таких умов, ставка «Обидві заб'ють і матч завершиться перемогою однієї з команд: так» за 3,40 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

9 квітня, п'ятниця

Фулгем – Вулверхемптон
Лондон. «Крейвен Коттедж». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 2.50
  • 3.00
  • 3.10
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
var
Неужели в Лондоне во время королевского траура?