Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 08 квітня 2021, 21:47
3573
4

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Французи - вбивці на полі. Недооцінки у них не було»

Капітан збірної України оцінив старт відбору ЧС-2022

| Оновлено 08 квітня 2021, 21:47
3573
4
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Французи - вбивці на полі. Недооцінки у них не було»
Getty Images/Global Images Ukraine

Олександр Зінченко, який був призначений капітаном збірної України, оцінив старт відбору ЧС-2022. Національна команда зіграла внічию 1:1 з Францією, Фінляндією і Казахстаном.

«Це гордість і честь — бути капітаном збірної. Але тиску не було, хоча я відчув додаткову відповідальність. Усе-таки капітан — не просто людина, яка носить пов'язку. Він повинен підтримувати партнерів, заводити, відповідати за дисципліну. Відповідальність була, але на грі це не відбивалося. Вважаю, що в матчі з Францією ми показали характер, зарядилися словами нашого штабу. Найголовнішим було витримати 20 хвилин. Ми знали, що потім буде шанс, і в підсумку ми свій момент реалізували. Вважаю, що ми це заслужили».

«Французи — справжні вбивці на футбольному полі, дуже голодні на перемоги та голи. Якщо взяти того самого Кіліана Мбаппе, то він, коли виходить на поле, хоче знищити супротивника, забити якомога більше м’ячів, побити всі рекорди. І така в них уся команда. Ніякої недооцінки щодо нас з їхнього боку не було».

«Із Фінляндією ми контролювали всю гру, забили гол, але на останньому відрізку не вистачило концентрації, дисципліни. Треба було довести матч до перемоги. Фіни оборонялися в п'ять захисників. Непросто було. Але ми виграємо разом і програємо теж разом, тому не будемо міркувати, хто більше помилився».

«Після поєдинку з Казахстаном я був спустошений. Ми створили багато моментів, було чимало ударів. Гості один раз перейшли на нашу половину поля й забили гол, як ми з Францією. Та все позаду, і тепер потрібно гарне витягти, а погане забути й рухатися далі», - сказав Зінченко.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Шепеленко
Матч с Финляндией провален тактически - 5-3-2. Спасибо, что не проиграли- худшая игра сборной. Спуститесь на землю. В актив Зинченко может записать только игру с Казахстаном. По игре повезло с Францией и не повезло с Казахстаном. Было- бы 4очка. Вообще не хватает скорости, нет флагов. Будем надеяться на улучшение к Евро. Насчёт капитана - такого разговорчивого в сборной ещё не было..
Виктор Андрущик
Хто б пизділо?-бомбардир.
AЛВ
Зіна після фінів та казахів будьте теж "вбивцями" і виграйте всі наступні матчі.!!!