Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 квітня 2021, 14:55
1562
0

Ліверпуль - Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи буде реванш за матч першого кола?

| Оновлено 10 квітня 2021, 14:55
1562
0
Ліверпуль - Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
AP

У суботу, 10-го квітня, в Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» в рамках матчу 31-го туру англійської Прем'єр-ліги місцевий «Ліверпуль» прийме «Астон Віллу». Стартовий свисток арбітра Пола Тірні прозвучить о 17:00 за київським часом.

«Ліверпуль»

«Червоні» продовжують грати на два фронти. Мерсисайдці серед тижня провели поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала». «Ліверпуль» нічого не зміг протиставити суперникові і заслужено програв. Команда Юргена Клоппа не показала той футбол, який від неї чекають. В результаті шанси ліверпульців на вихід в півфінал найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу дуже знизилися.

«Ліверпуль» і зовсім може залишитися без Ліги чемпіонів в наступному сезоні. У чемпіонаті у банди Клоппа також проблеми. Незважаючи на перемоги над «Вулверхемптоном» і «Арсеналом» в минулих матчах, «червоні» все ще йдуть лише на сьомому місці. В їхньому активі 49 очок. Правда, відстають від зони Ліги чемпіонів вони лише на три пункти. Вся боротьба ще попереду, але оступатися «Ліверу» вже вкрай небажано.

У чинного чемпіона Англії тривають серйозні проблеми зі складом. Точно не візьмуть участь в матчі з «Астон Віллою» Вірджіл Ван Дейк, Джо Гомес, Куівін Келлехер, Жоель Матіп, Дівок Орігі і Джордан Хендерсон. Всі вони травмовані.

«Астон Вілла»

Апетити «вілланів» в поточному сезоні більш скромні. «Леви» стартували в цьому сезоні досить вдало, проте по ходу сезону вже все стало на свої місця. На даний момент «Астон Вілла» має в своєму активі 44 очки і посідає дев'яте місце в турнірній таблиці. Судячи з турнірних розкладів, команда Діна Сміта ще може поборотися за місце в єврокубках. Звичайно, відмовлятися від цього «Вілла» не буде, але думається, що і місцем в середині турнірної таблиці в клубі залишаться задоволені.

«Леви» вже давно вилетіли з Кубків і продовжують боротьбу лише в чемпіонаті країни. Це величезний плюс перед грою з «Ліверпулем», який підходить до гри не в найкращому настрої після поразки в Лізі чемпіонів. В цьому і є шанс для «Астон Вілли», яка, звичайно, є аутсайдером протистояння. Ще один плюс в тому, що лазарет команди порожній, Дін Сміт зможе розраховувати в цій грі на всіх гравців.

Історія зустрічей

Вже 195 раз суперники зустрічалися між собою на футбольному полі. 97 перемог на рахунку «Ліверпуля», 58 вікторій у «Астон Вілли». Ще 40 ігор завершилися внічию.

У поєдинку першого кола «Астон Вілла» познущалася над «Ліверпулем», відправивши в його ворота сім м'ячів, а в свої пропустила лише два.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон, Робертсон, Філліпс, Кабак, Арнольд, Кейта, Фабіньо, Вейналдум, Мане, Салах, Жота.

«Астон Вілла»: Мартінес, Кеш, Конса, Мінгс, Таргетт, Луїс, МакГін, Траоре, Сансон, Ель-Газі, Воткінс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.57 по лінії Parimatch.

10 квітня, субота

«Ліверпуль» – «Астон Вілла»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,57
  • 4,30
  • 6,10
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19
Футбол | 10 травня 2024, 22:37 22
Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.