Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 квітня 2021, 15:03
1592
0

Манчестер Сіті - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У «городян» є право на осічку

| Оновлено 10 квітня 2021, 15:03
1592
0
Манчестер Сіті - Лідс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManCity/

У суботу, 10-го квітня, в Манчестері на стадіоні «Етіхад» в рамках матчу 31-го туру англійської Прем'єр-ліги місцевий «Манчестер Сіті» прийме «Лідс». Стартовий свисток арбітра Андре Маррінера прозвучить о 14:30 за київським часом.

«Манчестер Сіті»

Підопічні Хосепа Гвардіоли серед тижня провели важкий поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти дортмундської «Боруссії». Хоч «городяни» і здобули перемогу, але витратили багато сил і ще не вирішили долю протистояння. На команду з Манчестера вже в наступну середу чекає матч-відповідь з «Боруссією», тому можна очікувати, що на матч з «Лідсом» вийде не зовсім основа. «Блакитні» мають на це повне право, оскільки справи в чемпіонаті у команди Олександра Зінченка йдуть найкращим чином і навіть втрата очок «городян» особливо не вплине на розклад в АПЛ.

Зараз «Манчестер Сіті» має в своєму активі 74 очки і випереджає другий «Манчестер Юнайтед» на 14 балів. Здається, що доля чемпіонського титулу вже вирішена, адже до кінця чемпіонату залишилося вісім турів і розгубити цю перевагу буде вкрай важко. З цього можна зробити висновок, що «Сіті» може зробити ставку на Лігу чемпіонів і Кубки. «Городяни» вийшли в півфінал Кубка Англії, де зіграють з «Челсі», а також пробилися до фіналу Кубка англійської ліги, де їхнім суперником буде «Тоттенхем». Манчестерці цілком можуть розраховувати на трофейний покер за підсумками сезону.

«Лідс»

«Павичі» весь сезон виступали нерівно і нестабільно, проте змогли убезпечити себе від зони вильоту. «Білі» зараз мають в своєму активі 42 очки . Вони розташувалися на одинадцятому місці в таблиці і випереджають небезпечну зону на 16 пунктів, тому з головним завданням на сезон «Лідс» впорався. В кінці сезону нинішнього команда Марсело Б'єлси може вже починати готуватися до наступного, оскільки вона так і залишиться в середині турнірної таблиці.

Останні два матчі «Лідс» виграв. Повалені були «Фулгем» і «Шеффілд Юнайтед». До цього була нічия з «Челсі», тому можна зробити висновок, що команда знаходиться в непоганій формі. З огляду на той факт, що «павичі» продовжують виступати лише в одному турнірі, вони будуть свіжішими і думається, що можуть зачепитися за очки в цьому матчі.

Історія зустрічей

Команди зустрічалися між собою 103 рази. Невелика перевага на боці «Сіті», який виграв у 44 поєдинках. На рахунку «Лідса» 41 перемога. Ще 18 ігор завершилися внічию.

Матч першого кола завершився з рахунком 1:1. На гол Рахіма Стерлінга господарі відповіли точним ударом Родріго.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Карсон, Зінченко, Стоунз, Діаш, Вокер, Фернандіньо, Родрі, Гюндоган, Фоден, Торрес, Агуеро.

«Лідс»: Мельє, Ейлінг, Льоренте, Купер, Аліоскі, Філліпс, Рафінья, Даллас, Робертс, Харрісон, Родріго.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 5.70 по лінії Parimatch.

10 квітня, субота

«Манчестер Сіті» – «Лідс»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 1,30
  • 5,70
  • 10,5
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.