Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 квітня 2021, 18:05
2814
1

Динамо З – Вільярреал. Прогноз на матч Ліги Європи

Чи зможе «жовта субмарина» потопити чергового суперника?

| Оновлено 08 квітня 2021, 18:05
2814
1
Динамо З – Вільярреал. Прогноз на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

Однією з чвертьфінальних пар поточного розіграшу Ліги Європи УЄФА стане команда-відкриття цього сезону єврокубків, і кривдник київського «Динамо» зразка недавнього минулого.

«Динамо З»

Хорватський колектив, не беручи до уваги іспанську «Гранаду», серед решти колективів у цьому розіграші є мало не головними довгожителями, адже свій шлях до групового етапу починали ще з останнього раунду кваліфікації. У квартеті K «Динамо» Загреб так і не змогло пізнати опору з боку австрійського «Вольфсбергера», нідерландського «Фейєноорда» і московського ЦСКА, після чого впевнено переступило через «Краснодар» у першому раунді плей-оф, і потрапило на лондонський «Тоттенхем» в 1/8 фіналу.

Мало хто міг сказати, на тлі 0:2 в Лондоні для підопічних Даміра Крзнара, що матч-відповідь на своєму полі для них вийде хоч трохи успішним. Однак, бенефіс нападника Міслава Оршича, який оформив хет-трик на «Максімірі», дозволив команді опинитися там, де її особливо ніхто і не очікував побачити. За великим рахунком, будь-який суперник, окрім «Славії» та «Гранади», здавався б для загребського «Динамо» непереборною перешкодою, але є передчуття, що ми ще не бачили граничні можливості чинного чемпіона Хорватії.

«Вільярреал»

У підопічних Унаї Емері шлях до цієї стадії починався в заздалегідь невідповідному їм за статусом квартеті I, де ізраїльський «Маккабі» Тель-Авів, турецький «Сівасспор» і азербайджанський «Карабах» лише забезпечили іспанському колективу регулярні перельоти над усією територією Європи. Потім, «Вільярреал» відразу потрапив на дуже сильного суперника – австрійський «РБ Зальцбург», який спустився до Ліги Європи з Ліги чемпіонів, і безумовно будував плани на успішний виступ у цьому турнірі. «Жовта субмарина» не була милосердною – 4:1, за сумою двох матчів.

На жаль, для українського вболівальника, далі колектив Унаї Емері видав два симетричні матчі з позиції сили проти київського «Динамо», що завершилися з однаковим рахунком 2:0 на користь «Вільярреала». Тепер іспанський колектив потрапив на чергового рівного собі за статусом суперника, проте той явно не стане грати проти нього другим номером. Чергове випробування на міцність для підопічних Емері, які тільки налагодили свою ситуацію на внутрішній арені.

Статистика

Попередня гра між даними командами проходила в грудні 2010 року, на полі «Вільярреала», і завершилася перемогою «жовтої субмарини» 3:0.

«Динамо» Загреб не поступається вже в 14 матчах поспіль на своїй арені, перемігши в 11 з них, і забивши при цьому 29 голів у ворота суперників.

«Вільярреал» не знає поразок у своїх десяти останніх зустрічах за межами Іспанії (6 перемог і 4 нічиї).

Орієнтовні склади

«Динамо З»: Ліваковіч – Франіч, Теофіль-Катрін, Лаурітсен, Рістовскі – Адемі, Якіч, Майер – Оршич, Петкович, Іванушец.

«Вільярреал»: Асенхо – Педраса, Фойт, Альбіоль, Фунес Морі – Трігерос, Парехо, Капу, Чуквуезе – Бакка, Морено.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що хорватський колектив зробить ключовий акцент саме на домашнє протистояння, однак навряд чи втримає свої ворота «сухими», навіть якщо у підсумку зуміє здобути перемогу. За таких умов, ставка «Динамо Загреб не програє і ТБ 2.5: так» за 5,40 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

8 квітня, четвер

Динамо З – Вільярреал
Загреб. «Максимір». 22:00
ТБ-трансляція на платформі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 3.80
  • 3.40
  • 2.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 173
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.