Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 квітня 2021, 20:42
1994
1

Гранада - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Команди проведуть прем'єрні очні баталії у рамках 1/4-ї турніру

| Оновлено 08 квітня 2021, 20:42
1994
1
Гранада - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
UEFA

У четвер, 8 квітня, у Гранаді на полі стадіону «Нуево Лос Карменес» відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Гранада» прийме «Манчестер Юнайтед».

«Гранада»

Команда Дієго Мартінеса у двох раундах плей-оф Ліги Європи здобула дві перемоги при двох поразках, але все ж змогла дійти до чвертьфінальної стадії. У 1/16 фіналу вона за рахунок гостьового голу пройшла «Наполі». Вдома «Гранада» перемогла з рахунком 2:0, а у Неаполі зазнала поразки з прийнятною різницею у рахунку - 1:2. У 1/8-й за аналогічним сценарієм іспанці розправилися з норвезьким «Мольде». На своєму полі вони виграли 2:0, а у гостях знову програли з рахунком 1:2.

Потрапити до плей-оф турніру із круговерті групової стадії Ліги Європи «Гранаді» вдалося у статусі другої команди групи Е. У шести матчах основного етапу розіграшу нею було здобуто 3 перемоги при 2 нічиїх та одній поразці. У підсумку з 11 очками в активі іспанці розташувалися позаду ПСВ (12 пунктів), але вище за ПАОК (6 очок) та «Омонію» (4 пункти).

Наразі у таблиці Примери підопічні Мартінеса йдуть на 9 місці, маючи 36 очок після 29 зіграних поєдинків (10 перемог, 6 нічиїх, 13 поразок). У двох крайніх матчах команда програла - 21 березня на виїзді 1:2 «Валенсії» та 3 квітня вдома 0:3 «Вільярреалу».

«Манчестер Юнайтед»

Команда Уле-Гуннара Сульшера у зіграних матчах плей-оф Ліги Європи здобула дві перемоги при двох нічиїх. У 1/16-ї вона спочатку на виїзді розбила «Реал Сосьєдад» (4:0), після чого у повторній домашній грі задовольнилася лише нічиєю 0:0. Проте у 1/8 фіналу «червоні дияволи» спочатку на рідному «Олд Траффорд» розійшлися миром 1:1 із «Міланом», а у другому поєдинку в Італії змогли перемогти 1:0.

В осінній частині єврокубкового сезону манкуніанці грали, нагадаємо, у групі Ліги чемпіонів. Кампанія у англійців вийшла невдалою - вони зайняли у квартеті Н третє місце. У шести матчах були здобуті 3 перемоги при трьох поразках. В підсумку «Манчестер Юнайтед» набрав 9 очок, зумівши випередити «Башакшехір» (3 очки), але пропустивши вперед себе «ПСЖ» та «РБ Лейпциг» (по 12 пунктів).

На сьогодні у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги підопічні Сульшера займають 2 місце. У них 60 очок після 30 матчів (17 перемог, 9 нічиїх, 4 поразки). У трьох останніх поєдинках «червоні дияволи» взяли максимум, вигравши по черзі у «Манчестер Сіті» (2:0 у гостях), «Вест Хема» (1:0 вдома) та «Брайтона» (2:1 вдома).

Історія зустрічей

Раніше команди між собою ще не зустрічалися.

Орієнтовні склади:

«Гранада»: Руї Сілва, Вальєхо, Херман Санчес, Дуарте, Діас, Гоналон, Еррера, Кенеді, Моліна, Пуертас, Сольдадо.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Ван-Біссака, Ліндельоф, Магуайр, Теллес, Мактоміней, Погба, Джеймс, Бруну Фернандес, ван де Бек, Кавані.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.59 по лінії Parimatch.

8 травня, четвер

«Гранада» - «Манчестер Юнайтед»
Гранада. Стадіон «Нуево Лос Карменес». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 1
Прогноз Sport.ua - 0:1

 

 
  • 6.60
  • 3.95
  • 1.59
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома реакція Анчелотті на гольову помилку Луніна у матчі з Барсою
Футбол | 23 квітня 2024, 07:51 6
Стала відома реакція Анчелотті на гольову помилку Луніна у матчі з Барсою

Карло стурбований грою українського воротаря

Микола ЦИМБАЛ: «На матчах ЮКСИ завжди присутні скаути УПЛ»
Футбол | 23 квітня 2024, 13:26 1
Микола ЦИМБАЛ: «На матчах ЮКСИ завжди присутні скаути УПЛ»

Головний тренер команди розповів про зацікавленість інших клубів до легіонерів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
var
Если МЮ отыгрался дома даже с Брайтоном, то тут шанс на успех есть.))) Тем более что в этом сезоне на выездах в АПЛ они очень успешно играют.
0:2