Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 квітня 2021, 15:12
464
0

Інтер – Кальярі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Зустріч лідера і претендента на виліт

| Оновлено 11 квітня 2021, 15:12
464
0
Інтер – Кальярі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 11 квітня, відбудеться матч 30-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому міланський «Інтер» на домашньому стадіоні «Джузеппе Меацца» прийматиме «Кальярі». Стартовий свисток пролунає о 13:30 за київським часом.

«Інтер»

Віце-чемпіон Італії в цьому сезоні має всі шанси виграти Скудетто. За 29 турів команда Антоніо Конте набрала 71 бал і одноосібно лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи «Мілан», який йде другим, на 11 очок. «Інтер» перебуває на серії з десяти перемог поспіль в чемпіонаті. Ймовірно, сприяв цьому успіху ранній виліт з єврокубків (вже після групового раунду Ліги чемпіонів), що дозволило клубу сконцентруватися на внутрішній арені.

В «Інтері» вималювалася дуже сильна команда. Форварди Лаутаро Мартінес і Ромелу Лукаку показують відмінну результативність, на їхньому рахунку відповідно 14 і 20 голів в цьому сезоні. Якщо все й надалі піде таким чином, то підопічні Конте достроково стануть чемпіонами Італії та нарешті повалять з трону «Ювентус», який відстав аж на 12 балів і, схоже, вже зневірився в можливості захистити титул.

«Кальярі»

«Сардинці» не радують своїх уболівальників в цьому сезоні. В даний момент команда Леонардо Семплічі знаходиться в зоні вильоту, на 18-му місці, з 22 очками в активі. Якщо найближчим часом ситуація не покращиться, то уникнути вильоту в Серію Б буде дуже складно. Від 17 рядка відділяють два бали, але у «Торіно» ще є матч у запасі.

Керівництво клубу прекрасно розуміє, що все йде до пониження в класі, тому в кінці лютого відправив у відставку з поста головного тренера Еусебіо Ді Франческо, з яким команда не могла здобути перемогу в 16 матчах поспіль. Спочатку у нового наставника Семплічі все виходило непогано, клуб здобув дві перемоги в перших двох матчах, але останнім часом він знову почав програвати. Тому немає ніяких передумов до того, що «Кальярі» відбере очки у лідера.

Орієнтовні склади

«Інтер»: Ханданович – Ранокк'я, Шкріньяр, де Врей, Хакімі, Барелла, Еріксен, Гальярдіні, Янг, Лукаку, Мартінес.

«Кальярі»: Вікаріо – Ругані, Клаван, Годін, Дзаппа, Дункан, Нандес, Наїнгголан, Лікоянніс, Жуао Педро, Сімеоне.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.28 по лінії Parimatch.

11 квітня, неділя

«Інтер» – «Кальярі»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». 13:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.28
  • 6.60
  • 12.50
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.