Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 07 квітня 2021, 12:14
2218
1

Олена ПІДГРУШНА: «Траса і стрільбище в Буковелі потребують доопрацювання»

Українська біатлоністка – про новий біатлонний комплекс

| Оновлено 07 квітня 2021, 12:14
2218
1
Олена ПІДГРУШНА: «Траса і стрільбище в Буковелі потребують доопрацювання»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олена Підгрушна

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна поділилася думкою про біатлонний комплекс в Буковелі.

«Перший «плюс» це те, що він є (сміється), те, що Україна намагається побудувати стадіон, який відповідатиме усім міжнародним стандартам. Але, звісно, ще дуже багато роботи – траса і стрільбище потребують доопрацювання. На чемпіонаті України ми мали змогу детальніше ознайомитися із трасою: є ліва сторона з підйомами, а права – більш полога. Перша частина лівої сторони – чудова, є підйоми, все супер, а друга… ті спуски, без контрухилів досить небезпечні.

Під час масового старту було дуже багато падінь, а перед естафетною гонкою змінилася погода, і, спочатку була заморожена лижня, відповідно, було надзвичайно складно «вписатися» у поворот. Фактично, в той момент туди навіть ніхто не їхав, тому що можна було вилетіти із траси. Вже коли погода трішки змінилася, випав свіжий сніг, можна було спокійно з’їхати. Але такі моменти не можна пропускати, їх варто коригувати, вносити зміни у рельєф і створювати контрухили. Звісно, це все можна зробити», - сказала Підгрушна.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Странно, что об этом говорит спортсменка, а не те, кто проектировал и строил трассу. Или жтим занимались люди, далекие от биатлона? А где был Брынзак, без участия которого на стадии проектировпния не должно было проходить ни одно совещание? Все у нас в стране через одно место делается - вложат сумашедшие деньги, а потом все переделывают...