Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 квітня 2021, 06:23
2624
2

Перша ліга. Сім голів на сім матчів, 4 нульових нічиї і перемоги лідерів

Огляд 20-го туру Першої ліги

| Оновлено 07 квітня 2021, 06:23
2624
2
Перша ліга. Сім голів на сім матчів, 4 нульових нічиї і перемоги лідерів
ФК Верес

20-й тур виявився мізерним на голи в цьому сезоні. Команди в семи поєдинках забили тільки сім м'ячів. Голи були тільки в трьох поєдинках. Чотири зустрічі завершилися нулями на табло. Таким чином, було встановлено антирекорд по кількості голів в поточному сезоні. До цього команди розщедрилися на 13 голів в 7-му турі.

До речі, не був зіграний поєдинок «Нива» - «Гірник-Спорт». «Ниві» було заборонено грати в Тернополі в зв'язку з підготовкою поля до півфінального поєдинку Кубка України «Агробізнес» - «Динамо». У свою чергу, «Гірник-Спорт» не захотів грати з «Нивою» у Львові і тепер тернопільській команді можуть зарахувати технічну поразку. Долю цієї зустрічі буде вирішувати КДК УАФ.

Нульовими нічиїми завершилися матчі «Полісся» - «Металіст-1925», «Миколаїв» - «Авангард», «Агробізнес» - «Волинь» і «Кристал» - «Альянс».

Відзначимо, що знову херсонський «Кристал» під керівництвом Вадима Євтушенка набрав в скарбничку очко і тепер, замикаючи турнірну таблицю, має в своєму активі 6 балів. «Авангард», здобувши також одне очко, наблизився до бажаного 14-го місця, де йде «Прикарпаття», що не набрало пунктів в цьому турі. Тепер 15-ті краматорчани відстають від іванофранківців на два очки. Битва за збереження прописки в Першій ліги буде дуже цікава.

«Металіст 1925», «Агробізнес» і «Волинь», напевно, хотіли отримати по три очки, оскільки борються за підвищення в класі, але можуть задовольнятися нічиїми. «Альянс», «Миколаїв» і «Полісся» є середняками Першої ліги, а тому для них такі результати, напевно, можна вважати в чомусь позитивними. Хоча за певних розкладів «Миколаїв» і «Альянс» ще можуть зачепитися за третє місце, але для цього потрібно дуже багато матчів вигравати.

«ВПК-Агро» на своєму полі виграв у міцної «Оболоні» Павла Яковенка. «Агрономи» виграли дуель у «пивоварів» з рахунком 1:0 завдяки голу Богдана Шмигельського. Догравав матч «ВПК-Агро» в меншості, бо червону картку отримав Іван Тищенко. Після цього матчу «агрономи» і «пивовари» залишаються в середині турнірної таблиці.

«Верес» у вольовому стилі виграв на виїзді у «Кременя», здобувши необхідні для себе три очки в скарбничку. Команда з Кременчука повела в рахунку на 14-й хвилині після голу Богдана Бичкова. Але точний удар Дмитра Немчанінова на 20-й хвилині і реалізований пенальті Михайла Сергійчука на 72-й хвилині принесли рівнянам бажану вікторію.

«Чорноморець» впевнено на своєму полі розібрався з «Прикарпаттям». «Моряки» виграли зустріч з рахунком 3:0 після голів Дмитра Поспєлова, Віктора Ліховідька і Дмитра Коркішка, який реалізував одинадцятиметровий.

Після цих перемог «Верес» і «Чорноморець» закріпилися вгорі другого дивізіону чемпіонату України. «Верес», маючи дві гри в запасі, лідирує з 42 очками в активі. А «Чорноморець» з 41 балом йде другим. Далі розташувалися «Металіст-1925» (38), «Агробізнес» (36), «Волинь» (32), «Миколаїв» (30), «Оболонь» (30), «Гірник-Спорт» (28) і «Альянс» (28).

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга. 20-й тур

«Нива» - «Гірник-Спорт» - не відбувся

«Полісся» - «Металіст-1925» - 0:0

«Кремінь» - «Верес» - 1:2
Голи:
Бичков, 14 - Немчанінов, 20, Сергійчук, 72 (з пенальті).

«Миколаїв» - «Авангард» - 0:0

«Агробізнес» - «Волинь» - 0:0

«Кристал» - «Альянс» - 0:0

«ВПК-Агро» - «Оболонь» - 1:0
Гол:
Шмигельський, 76.

Вилучення: Тищенко, 78 («ВПК-Агро»).

«Чорноморець» - «Прикарпаття» - 3:0
Голи: Поспєлов, 25, Лиховидько, 30, Коркішко, 90 (з пенальті).

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЇ ЛІГИ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Підсумкові таблиці відбору до Євро-2024 U-17. Потенційні суперники України
Футбол | 28 березня 2024, 00:59 0
Підсумкові таблиці відбору до Євро-2024 U-17. Потенційні суперники України

Команда Юрія Мороза зіграє у фінальному раунді ЧЄ U-17 серед 16 команд

Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»
Футбол | 28 березня 2024, 15:15 21
Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»

Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи збільшить вартість українських гравців

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Ещё 2-3 тура и пропадёт интрига совсем.