Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 квітня 2021, 20:27
4470
8

Аякс - Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 08 квітня 2021, 20:27
4470
8
Аякс - Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи «Аякс» - «Рома».

«Іменитий «Аякс» легко пройшов «Янг Бойз» (3:0, 2:0), а «Рома» двічі обіграла «Шахтар» (3:0, 2:1). Зараз суперники зійдуться в очному протистоянні. «Аякс» давно майже забезпечив собі чемпіонство Нідерландів. Домігшись хорошого відриву від конкурентів в Ередівізі, амстердамці можуть зосередитися на Лізі Європи. «Аякс» хоче її виграти.

У «Роми», яку очолює португалець Фонсека, інша ситуація. Після трьох невдалих матчів в Серії А з «Пармою» (0:2), «Наполі» (0:2) і «Сассуоло» (2:2) римляни знаходяться лише на 7-му місці, що явно не відповідає клубним амбіціям. Тому італійські ЗМІ у відкриту аналізують можливий прихід нового рульового. Такі особливості тренерської професії.

Щоб зняти напругу, «Ромі» необхідно пройти амбітний «Аякс». Все можливо, але потрібно враховувати деякі нюанси. «Аякс» не забивав до цього аж 9 грудня 2020 року в матчі Ліги чемпіонів з «Аталантою» (0:1). І то там у амстердамців було вилучення. Римляни в трьох матчах поспіль в Серії А пропускали по два м'ячі. Так що ймовірність того, що «Аякс» заб'є, а «Рома» пропустить, дуже висока. Але в цілому шанси команд в цьому двоматчевому протистоянні я б розцінював, як рівні 50 на 50. З «Аякса» пішов Промес, а лідер атак амстердамців Алле не заявлений на Лігу Європи. Так, за «Рому» Мхітарян не грає, але ми побачили, що збірна Вірменії без Генріха очолила групу, де виступає і збірна Німеччини. Чому вірмени змогли виграти три матчі? Тому що всі футболісти розуміють, що потрібно виконувати більше роботи, оскільки відсутній через травму лідер. Власне, це збірна Вірменії і зробила. Поза всяким сумнівом, також повинна діяти і «Рома». Так само буде діяти «Аякс» без Промеса і Алле.

Не випадково я сказав, що шанси 50 на 50. У будь-якому випадку чекаємо з передчуттям всі єврокубкові матчі», - сказав Грозний.

Матч «Аякс» - «Рома» відбудеться 8 квітня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Peters1959
Саар,молодец!Видение было?
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Грозный поставил на ничью и снова не угадал.... специалист однако.