Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 квітня 2021, 20:28
2566
6

Арсенал - Славія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Ліги Європи

| Оновлено 08 квітня 2021, 20:28
2566
6
Арсенал - Славія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи «Арсенал» - «Славія».

«На мій погляд, «Славія» - реальна сенсація в Європі, адже жодного разу не програла в 2021 році і на попередніх стадіях Ліги Європи пройшла дуже сильні «Лестер» Роджерса (0:0, 2:0) і «Рейнджерс» Джеррарда, який до цього нікому не програвав в цьому сезоні (1:1, 2:0). Пражане в двох матчах на Туманному Альбіоні перемогли з рахунком 2:0 .У 25 матчах цього сезону чемпіонату Чехії «Славія» жодного разу не програла (20 перемог і 5 нічиїх) при різниці забитих-пропущених 70-15. 45-річний Йіндржіх Трпішовський зміг зробити з «Славії» організовану характерну команду з духом переможців. Вони без п'яти хвилин чемпіони Чехії, які надуспішно грають в Лізі Європи.

Група атаки пражан складається в основному з талановитих іноземців. Це високорослі сенегалець Сіма і нігерієць Олайінка, ліберієць Дорлі, досвідчений румун Станчу, а також чех Кухта. А в захисті і в середній лінії більшість інших футболістів - це чехи і словаки. Вони дисципліновані і дограють. Приблизно, як у «Шахтарі». Бразильці працюють на атаку, а захисники і опорники - це в основному українці. Це нормальна практика.

«Арсенал» не любить грати з такими командами, як «Славія». А напередодні «каноніри» за всіма статтями поступилися «Ліверпулю» (0:3), не розуміючи, як їм протистояти. «Арсенал» провалив цей сезон АПЛ. Вони ділять 10-11 місце з «Лідсом». У матчі з «мерсисайдцями» «Арсенал» володів м'ячем тільки 35 відсотків, а це завжди був козир лондонців. Також «каноніри» вдарили по воротах тільки три рази проти 16 від «Ліверпуля» (у площину 2 проти 7). Хоча в старті вийшли всі лідери атаки Обамеянг, Ляказетт і Пепе, а також сильні гравці середньої лінії. Це дуже дивно!

Цим приголомшливим потенціалом ще потрібно вміти розпорядитися, а це далеко не кожному тренеру дано. Безумовно, в матчах з «Славією» Артета захоче зняти великий потік негативу на свою адресу. Але це буде непросто, адже пражани, у Великобританії граючи, не пропустили жодного м'яча від «Лестера» і «Рейнджерса», а забили по два кожній команді. Чехам складніше грати вдома, оскільки немає вільних зон. Всі реально розуміють, що виграти в Великобританії третій матч поспіль, а також пройти «Арсенал», може допомогти «Славії» тільки диво. Тим більше пражан вже все зовсім по-іншому сприймають і відповідно до поєдинків готуються.

Нам всім хочеться сенсації, але це дуже складно зробити, тому що в разі вильоту «канонірів» від чехів Артета буде замінений на посаді головного тренера «Арсеналу».У цьому протистоянні мені шанси «канонірів» бачаться більше, хоча десь хочеться, щоб вийшла рівна гра і сталася сенсація. Напевно, цього багато хто хоче», - сказав Грозний.

Матч «Арсенал» - «Славія» відбудеться 8-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
WladWest
А кто это на фото, Грозный?
WladWest
В этом противостоянии мне шансы «канониров» видятся больше, хотя где-то хочется, чтобы получилась равная игра и может быть сенсация. Наверное, этого многие хотят», - СКАЗАЛ Грозный.
---------------------------------------------------------------------------
---------------
Первый раз прочитал прогноз от Грозного. Вот это все СКАЗАЛ Грозный? Не верю - когда слушал его вьюхи, он двух слов связать не мог внятно.
Владимир Копяк
Наконец-то... Наш фейковый експерт,который вообще без понятия в футбольных прогнозах.
очередной раз лохонувшийся по играм Бавария-ПСЖ и Порту-Челси, сейчас начал более осторожно и туманно говорить об игре чехов с Арсеналом... Я сам таких прогнозов могу каждый день писать...