Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 квітня 2021, 05:51
9774
7

За Маліновського не хотіли платити. А Шахтарю він був не потрібен

Екс-гравець дубля «Шахтаря» Артур Загорулько розповів, як Маліновського відрахували з команди

| Оновлено 07 квітня 2021, 05:51
9774
7
За Маліновського не хотіли платити. А Шахтарю він був не потрібен
ФК Нива В. Артур Загорулько

Колишній гравець дублюючого складу «Шахтаря» Артур Загорулько, який зараз виступає у вінницькій «Ниві», а також є президентом команди, розповів історію, як Руслан Маліновський свого часу виявився не потрібним «Шахтарю».

«В Академії «Шахтаря» у нас на кожній позиції були сильні гравці. Я не міг би сказати, що Вітя (Коваленко, - Прим. Sport.ua) буде в «Аталанті» або Маліновський буде в «Аталанті». Тому що свого часу, коли ми з Академії перейшли в «Шахтар-3», з Маліновським не хотіли підписувати контракт, і він поїхав додому. За нього компенсацію вимагали, він поїхав в один клуб - сказали, ми за тебе платити не будемо, у другий - теж. Десь півроку він був без команди. Потім директор Академії «Шахтаря» Патрік (Патрік фон Ліуфен, - Прим. Sport.ua) зробив збірну, в яку назад покликали всіх тих, кого відрахували, щоб ще раз подивитися, і Маліновський тоді почав дуже непогано», - сказав Загорулько на ютуб-каналі SportArenaTV.

Відзначимо, що недавно Артур Загорулько в 27 років став президентом вінницької «Ниви». Його тесть - Володимир Барцесь - вінницький олігарх.

 
Оцініть матеріал
(97)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sergii Novykov
Если б не Заря так бы и загнил где нить в 5-й команде Шахтера где он был никому не нужен(да и не только он..). В Заре когда играл чуствовался потенциал.. но сыроват и не стабилен был.
Я б сказал так.. Заря откопала алмаз.. А Генк его отшлифовал. И ломаться меньше стал(видимо физиологи поработали) И более уравновешен и уверен стал в Бельгии.
Alex86 1
Мб эти пинки и послужили для малины и зины да и того же яремчука именно стимулом что-то доказать, а не сидеть аля голден бой пол карьеры на лавке, хотя и он уже чкурнул
nabooo
Я помню его игру, он был неплох, но не было ощущения, что у него настолько огромный потенциал. Секрет прост: вовремя уехал.
turist86
Артур Загорулько в 27 років став президентом вінницької «Ниви». Його тесть - Володимир Барцесь - вінницький олігарх.
Слабенька команда як на олігархів