Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2434
4

Олександр КАРАВАЄВ: «Якщо є офсайд, вони повинні відразу говорити»

Хавбек «Динамо» – про скасований забитий м'яч

Олександр КАРАВАЄВ: «Якщо є офсайд, вони повинні відразу говорити»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Караваєв

Півзахисник київського «Динамо» Олександр Караваєв залишився незадоволений діями арбітрів під час скасування його голу у ворота «Олександрії» (2:1) після перегляду VAR.

«До того, як суддя побіг дивитися, вони п'ять хвилин щось думали і вирішували. Таке відчуття, ніби перемовлялися: «Давай щось придумаємо і побачимо». Не знаю. Потім йде дивиться і каже, що офсайд. Якщо є офсайд, вони повинні відразу говорити. У нього ж очі - не камера, це вони по телеку дивляться. У нас завжди багато таких обговорень, кожен тур. Але не ми в праві вирішувати, нехай вирішують ті, кого курують», - сказав Караваєв.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Караве нужно быть спокойней и принять как должное нынешние реалии, были эпизоды когда арбитр отменял гол потому как за 2-3 мин. до этого было нарушение в штрафной соперника и ставил 11 метровый в противоположные ворота. Кажись в Серии А подобное было
nabooo
Уже много голов было спасено благодаря тому что судьи поднимают флажок в конце атаки. Понятно, что для футболистов эта замитка неприятна, но наконец-то футбол стал куда более справедливым.
Robert Monroe
А футболісти за ті мільйони, що отримують, взагалі якісь обов'язки мають? Наприклад, уникати офсайду? Бо вчити інших у них добре виходить.