Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 06 квітня 2021, 04:42
2835
0

Колишній гравець Natus Vincere перейшов у VALORANT

Tonyblack спробує себе в новій киберспортивній дисципліні

| Оновлено 06 квітня 2021, 04:42
2835
0
Колишній гравець Natus Vincere перейшов у VALORANT
Liquipedia. Tonyblack

Колишній гравець NAVI і Vega Squadron Антон tonyblack Колесніков, також відомий як kibaken, заявив про свій перехід в VALORANT.

«Поспішаю вам повідомити, що вічно молодий і перспективний переходить в VALORANT. Багато тут розписувати не буду, скажу тільки те, що швидше за яскравих і гарних моментів було набагато більше, ніж негативних. Незважаючи на те, що добитися якихось суперрезультатів все ж особисто мені не вдалося, були непогані спроби підкорити світ разом з NAVI, YP, Spirit, Vega. Турніри, емоції, адреналін, вогонь в очах - це те, заради чого я завжди грав і то, чого мені не вистачало останнім часом. Не знаю як складеться в майбутньому, але принаймні зараз, я отримую задоволення від нової гри», - написав tonyblack в vk.com.

28-річний tonyblack виступав на професійній сцені Counter-Strike з 2011 року. Він представляв Virtus.pro в Counter-Strike 1.6, а також Natus Vincere, Team Spirit, Spartak Esports, forZe, Vega Squadron і безліч інших колективів в CS: GO. У складі Vega Squadron Антон зіграв на FACEIT Major - London 2018 і Intel Extreme Masters Season XIII - Katowice Major 2019. Останньою командою Колесникова була 1win - в листопаді 2020 його перевели в інактив.

Valorant
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.