Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 квітня 2021, 02:37
3869
1

Реал Мадрид – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 07 квітня 2021, 02:37
3869
1
Реал Мадрид – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Реал» Мадрид – «Ліверпуль»:

«Реал» після поразки від «Леванте» (1:2), коли мадридці грали з 9-ї хвилини у меншості, не поступається в жодному турнірі, перемігши в 9 з 11 матчів при двох нічиїх. У тому числі мадридці двічі (1:0 і 3:1) переграли «Аталанту». У Ла Лізі «вершкові» всього на три очки відстають від лідера «Атлетіко».

Але ціла група футболістів «галактікос» не може їм допомогти через травми. Це Рамос, Карвахаль, Азар, Вальверде. Тому Зідану доводиться варіювати склад в зв'язку з цим і вносити корективи в ігрову схему. Але таке тренерське життя!

Добре, що у відмінній формі перебуває лідер атак Бензема, який забиває практично в кожному матчі! Дивно, що Дешам вперто не викликає Каріма в збірну Франції. Але всі ми знаємо, що причиною цього є не футбольні справи, а зовсім інші моменти. Але, я вважаю, це не зовсім правильно.

У «Ліверпуля» в цьому сезоні також кадрові проблеми. Головна проблема – це травмований Ван Дейк, який є лідером оборони і взагалі команди. Також на травмах Гомес і Матіп. Без Ван Дейка немає надійності в обороні «мерсисайдців». Так, команда Клоппа двічі з рахунком 2:0 обіграла «Лейпциг» талановитого Нагельсманна в попередньому раунді Ліги чемпіонів. Також «Ліверпуль» обіграв в гостях «Вулверхемптон» (1:0) і «Арсенал» (3:0).

У попередніх трьох матчах вони не пропускають м'ячів. Це стало можливим, тому що «Ліверпуль» розпочав використовувати іншу зв'язку захисників Кабак – Філліпс, які адаптувалися до вимог Клоппа. Також Жота, який відновився від травми, забиває практично в кожному матчі, включаючи поєдинки за збірну Португалії. «Арсеналу» він два забив перед матчем з «Реалом». Жота, як і Бензема, зараз у відмінній формі. І не потрібно забувати й про суперударне тріо «Ліверпуля» Мане – Салах – Фірміно.

А також треба брати до уваги проблеми в обороні «Реала». Тому, поза всяким сумнівом, «Ліверпуль» заб'є. Клопп вдихнув в гравців нові переможні емоції і повернув команді надійність. Вони тільки на два очки відстають від лігочемпіонівської четвірки, в яку, я впевнений, «мерсисайдці» обов'язково потраплять.

У «Реала» складніший календар, ніж у «Ліверпуля». Після матчу з англійцями у них класико з «Барсою» (10 квітня), а потім зустріч-відповідь з «Ліверпулем» (14 квітня). За тиждень команді Зідана належить зіграти три складних матчі.

За сьогоднішнім станом команд шанси «Ліверпуля» мені бачаться трохи кращими на прохід далі. Але це футбол! Обидва тренери вигравали Лігу чемпіонів і мають дуже великий досвід ігор в цьому турнірі. У Мадриді я бачу результативну нічию. Впевнений, що Клопп приділить багато уваги Модричу і Бензема. А Зідан готує план з нейтралізації атак суперника. Буде цікаве видовище іменитих команд, які в 2018 році всіх нас радували фінальною грою Ліги чемпіонів в Києві. Впевнений, цього разу вони нас також порадують прекрасним футболом», – сказав Грозний.

Матч «Реал» Мадрид – «Ліверпуль» відбудеться 6 квітня. Початок зустрічі – о 22:00.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Если этот "эксперт" и на этот раз не угадает "результативною ничью", то надо сушить весла на этом сайте, или участие проплачено до конца апреля?