Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 квітня 2021, 20:38
3399
0

Арсенал - Славія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

«Каноніри» - фаворити протистояння

| Оновлено 08 квітня 2021, 20:38
3399
0
Арсенал - Славія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Reuters

У четвер, 8-го квітня, в Лондоні на стадіоні «Емірейтс» в рамках першого чвертьфінального матчу Ліги Європи місцевий «Арсенал» прийматиме чеську «Славію» з Праги. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Арсенал»

Для «зброярів» Ліга Європи - це єдина можливість зачепитися за трофей і за місце в Лізі чемпіонів, тому вони повинні зробити ставку саме на другий за престижністю клубний турнір Старого Світу. «Каноніри» впевнено подолали групу Ліги Європи, а ось на стадії плей-оф уже мали проблеми. В 1/16 фіналу «Арсенал» лише на останніх хвилинах матчу вирвав перемогу у «Бенфіки», а з нею і путівку і в 1/8 фіналу. Там вже підопічним Мікеля Артети було легше, впевнена гостьова перемога над «Олімпіакосом», по суті, вирішила результат протистояння. І навіть домашня мінімальна поразка ні до чого не призвела. Поки лондонцям везе з суперниками, і вони знову вважаються явними фаворитами в боротьбі за вихід в півфінал турніру.

У чемпіонаті Англії у «Арсеналу» є проблеми. На вихідних «зброярі» крупно поступилися «Ліверпулю», до цього зіграли в видовищну нічию з «Вест Хемом». У кожному з матчів команда зі столиці Англії пропускала по три м'ячі, що говорить про проблеми в обороні. Зараз «каноніри» йдуть лише на десятому місці, маючи в своєму активі 42 очки, і навряд чи зможуть претендувати на місце в зоні єврокубків.

«Славія»

«Червоно-білі» сенсаційно пробились до чвертьфіналу Ліги Європи, але при цьому цілком заслужено. І суперники у них були не з легких. Спочатку «Славія» стала другою у своїй групі з «Байєром», «Хапоелем» і «Ніццою». В 1/16 фіналу суперником пражан був грізний «Лестер», але після домашньої нульової нічиєї команда зі столиці Чехії відправила у ворота англійців два м'ячі на виїзді. В 1/8 ситуація повторилася. Домашні 1:1 з «Рейнджерс» і перемога 2:0 на виїзді. Підсумок - вихід в чвертьфінал Ліги Європи, чому в Празі вже невимовно раді. Звичайно, «Славія» - явний андердог цього поєдинку, але чому б їм не зробити ще одну сенсацію? Адже вони так люблять вибивати команди з Туманного Альбіону.

Підопічні Йіндржіха Трпішовского впевнено лідирують в місцевому чемпіонаті. Після 25 турів в активі «Славії» 65 очок і 14 пунктів відриву від другої «Спарти». Здається, що з оформленням чергового чемпіонства у «червоно-білих» не буде ніяких проблем, тому можна зробити ставку на Лігу Європи і спробувати пройти ще далі. Все можливо, це футбол.

Історія зустрічей

Команди зустрічалися між собою лише двічі. Було це в 2007 році в рамках Ліги чемпіонів. У Празі команди розійшлися «сухим» миром, а в Лондоні «Арсенал» відправив у ворота «Славії» сім м'ячів. Чи буде реванш?

Орієнтовні склади:

«Арсенал»: Лено, Чемберс, Холдинг, Габріель, Соареш, Томас, Вілліан, Пепе, Едегор, Обамеянг, Ляказетт.

«Славія»: Вагнер, Боріл, Масопуст, Кудела, Ба, Станчу, Громада, Сима, Дорлі, Олайінка, Провод.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.58 по лінії Parimatch.

8 квітня, четвер

«Арсенал» – «Славія»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,58
  • 4,10
  • 5,70
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру
Футбол | 16 квітня 2024, 11:50 9
Талант без мізків не потрібен нікому. Як Жерсон Родрігеш вбиває кар'єру

Олексій Сливченко пропонує згадати найбільш резонансні історії дивацтв люксембуржця

Лунін відреагував на пропозицію від топ-клубу. Він прийняв важливе рішення
Футбол | 16 квітня 2024, 00:02 2
Лунін відреагував на пропозицію від топ-клубу. Він прийняв важливе рішення

Український воротар не хоче переходити в «Баварію»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.