Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 07 квітня 2021, 20:11
1152
0

Інтер - Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Інтерісти» повинні зміцнити лідерство

| Оновлено 07 квітня 2021, 20:11
1152
0
Інтер - Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/inter

У середу, 7-го квітня, в Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» в рамках перенесеного матчу 28-го туру італійської Серії А місцевий «Інтер» прийме «Сассуоло». Стартовий свисток арбітра Мікаеля Фаббрі прозвучить о 19:45 за київським часом.

«Інтер»

«Нерадзуррі» впевнено йдуть до титулу чемпіона. Вони можуть здобути його вперше з сезону 2009/10 і перервати гегемонію «Ювентуса». Перешкодити «Інтеру» це зробити може тільки він сам. Суперники неабияк втрачають очки, «чорно-сині» цим користуються. На даний момент команда Антоніо Конте має дев'ятиматчеву переможну серію в чемпіонаті Італії. Це дозволило їй набрати 68 очок і лідирувати в турнірній таблиці. «Інтер» випереджає найближчого переслідувача - «Мілан» - на вісім пунктів і має гру в запасі. Більш ніж значний відрив, який буде складно розгубити, враховуючи гру і форму «нерадзуррі».

До того ж «Інтеру» вже давно нічого не заважає сконцентруватися на Серії А, оскільки команда вилетіла з Ліги чемпіонів, посівши останнє місце в групі з «Реалом», «Боруссією» з Менхенгладбаха і «Шахтарем», а також припинила участь в Кубку Італії , в півфіналі поступившись «Ювентусу». Грати, як то кажуть, на один фронт, поки головні суперники беруть участь в декількох турнірах, безумовно, легше.

З кадрових проблем у «Інтера» відзначимо лише півзахисника Івана Перішича, який отримав травму. Решта гравців в строю і готові зробити черговий крок на шляху до чемпіонства.

 «Сассуоло»

Команда з однойменного міста останнім часом не вражає, хоча на старті сезону перебувала в лідируючій групі. «Чорно-зелені» в останніх 12 матчах змогли здобути лише дві перемоги, перегравши «Кротоне» і «Верону». Незважаючи на невдалі результати, «Сассуоло» залишається в першій половині турнірної таблиці, займаючи дев'яте місце. В активі команди Роберто Де Дзербі 40 очок і гра в запасі. «Сассуоло» можна сміливо назвати середнячком, який не претендує ні на єврокубки, ні на боротьбу за виживання. Одне можна сказати точно - легко з «Сассуоло» не буває нікому.

Роберто Де Дзербі не зможе розраховувати в матчі з «Інтером» на цілий ряд виконавців. Це Каан Айхан, Доменіко Берарді, Мехді Бурабіа, Грегуар Дефрель, Франческо Капуто і Філіппо Романья. Всі вони з великою часткою ймовірності не зможуть взяти участь у грі за станом здоров'я.

Історія зустрічей

Суперники зустрічалися між собою 16 разів. Ви не повірите, але перевага на боці «Сассуоло», який виграв у восьми матчах. Шість поєдинків завершилися вікторіями «Інтера», а ще двічі суперники не виявили сильнішого. Незважаючи на це, за забитими м'ячами перевага на боці «Інтера» 30:20. Все через те, що «інтерісти» двічі перемагали з рахунком 7:0.

У першому колі «Інтер» на виїзді впевнено переграв «Сассуоло» З рахунком 3:0.

Орієнтовні склади:

«Інтер»: Ханданович, Шкріньяр, Раноккія, Бастоні, Хакімі, Янг, Еріксен, Санчес, Брозовіч, Мартінес, Лукаку.

«Сассуоло»: Консильї, Толян, Кірікеш, Марлон, Рожеріо, Обьянг, Лопес, Траоре, Джурічіч, Бога, Распадорі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.32 по лінії Parimatch.

7 квітня, середа

«Інтер» – «Сассуоло»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». 19:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,32
  • 5,70
  • 9,50
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.