Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 квітня 2021, 01:57
1869
0

Вулвергемптон - Вест Гем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Клуби зійдуться у очній суперечці, маючи актуальні серії без перемог

| Оновлено 06 квітня 2021, 01:57
1869
0
Вулвергемптон - Вест Гем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У понеділок, 5 квітня, у Вулвергемптоні на полі стадіону «Молінью» відбудеться матч 30 туру чемпіонату Англії, в якому «Вулвергемптон» прийме «Вест Гем».

«Вулвергемптон»

Команда Нуну Ешпіріту Санту у таблиці англійської Прем'єр-ліги посідає 14 місце, маючи у активі 35 очок після 29 проведених матчів (9 перемог, 8 нічиїх, 12 поразок). У чотирьох останніх поєдинках «вовки» обходяться без перемог. 19 лютого вони вдома обіграли «Лідс» (1:0). Після цього послідувала виїзна нічия 1:1 з «Ньюкаслом» (27 лютого), гостьова поразка 1:4 від «Манчестер Сіті» (2 березня), нічия 0:0 на виїзді з «Астон Віллою» (6 березня) та поразка 0:1 у рідних стінах від «Ліверпуля» (15 березня).

За показниками на своєму полі у поточній кампанії «Вулвергемптон» займає у лізі 13 позицію. У 14 зустріч на «Молінью» команда здобула 5 перемог, 4 рази зіграла внічию та 5 разів програла. Вже згадана поразка від мерсисайдців у крайньому матчі перервала серію «вовків» із трьох домашніх зустрічей без невдач (2 перемоги, 1 нічия).

У майбутньому поєдинку партнерам точно не допоможуть Маркал та Хіменес, під питанням знаходиться потрапляння до заявки Моутінью та Поденсе.

«Вест Гем»

Команда Девіда Мойєса розташовується на 7 позиції у турнірній таблиці чемпіонату Англії. Вона у 29 зустрічах набрала 49 очок, здобувши 14 перемог при 7 нічиїх та 8 поразках. У двох крайніх поєдинках «молотобійці» обійшлися без перемог, програвши на виїзді 0:1 «Манчестер Юнайтед» (14 березня) та поділивши очки 3:3 вдома з «Арсеналом» (21 березня).

У «Вест Гема» у поточному сезоні по АПЛ 10 показник досягнень у гостьових зустрічах. У 14 поєдинках набрано 21 очко (6 перемог, 3 нічиї, 5 поразок). Відразу у трьох крайніх виїзних зустрічах команда успіху не добивалася. 6 лютого вона у лондонському дербі поділила очки з «Фулгемом» (0:0), потім 27 лютого програла 1:2 у Манчестері «Сіті» та 14 березня в тому ж Манчестері була бита 0:1 «Юнайтед».

Наразі в лазареті у «молотобійців» знаходяться Масуаку та Форналс. Не можна виключити попадання у заявку на поєдинок Огбонни, Рендолфа та Ярмоленка.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою 9 поєдинків. На рахунку у «Вулвергемптона» 5 перемог, включаючи дві вдома, у «Вест Гема» три виграші, в тому числі - один у гостях. Одна зустріч завершилася внічию.

У матчі першого кола поточного сезону, який відбувся 27 вересня у Лондоні, з рахунком 4:0 перемогли господарі.

Орієнтовні склади:

«Вулвергемптон»: Руй Патрісіу, Сесс, Коуді, Болі, Семеду, Дендокер, Рубен Невеш, Джонні, Траоре, Нету, Вілліан.

«Вест Гем»: Фаб’янскі, Крессуелл, Діоп, Доусон, Коуфал, Соучек, Райс, Бенрахма, Лінгард, Боуен, Антоніо.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.85 по лінії Parimatch.

5 квітня, понеділок

«Вулвергемптон» - «Вест Гем»
Вулвергемптон. Стадіон «Молінью». Початок - о 22:15
Пряма ТВ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

 
  • 2.85
  • 3.15
  • 2.70
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.