Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 квітня 2021, 16:49
1287
0

Ньюкасл – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Одна з останніх можливостей команди Моуріньо отримати три «легких» очки

| Оновлено 04 квітня 2021, 16:49
1287
0
Ньюкасл – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський «Тоттенхем», затамувавши в серцях надію на потрапляння до потенційної зони єврокубків, відправиться на гостьовий поєдинок проти «Ньюкасла», головним завданням якого зараз є забезпечити собі виживання в «еліті» на наступний сезон.

«Ньюкасл»

Команда Стіва Брюса опинилася там, де опинилася з тієї простої і очевидної причини, що не може відшукати свою гру в зимово-весняний період сезону. Єдиною відмінністю кінця 2020-го від початку 2021-го року стала наявність в попередніх поєдинках хоч якихось набраних очок в активі «сорок». Це допомагає утримувати їх на плаву, але не більше. Не дрімають і конкуренти. Зокрема, «Вест Бромвіч» уже шокував лондонський «Челсі» в статусі явного андердога, а «Фулхему» все ще належить зіграти проти бірмінгемської «Астон Вілли», і в разі успіху «дачників», саме «Ньюкасл» ризикує переступити за небезпечну межу.

Очевидно, що статистика в матчах проти команд із верхньої половини турнірної таблиці у підопічних Брюса явно не може бути райдужною, хоча одне з очок «Ньюкасла» якраз і було видобуто в грі проти «Тоттенхема» на його полі. Однак це було ще на початку сезону, коли «сороки» не особливо скаржилися на брак очок. Убезпечити їх могло лобове зіткнення з «Вест Бромвічем», утім і воно було зведено до напруженої безгольової нічиєї (0:0) декількома турами раніше, що лише підняло інтригу в боротьбі за виживання.

«Тоттенхем»

У підопічних Жозе Моуріньо ситуація, на перший погляд, має куди більше перспектив. «Шпори» вилетіли з плей-оф Ліги Європи, не зумівши в 1/8 обіграти загребське «Динамо», поступившись за сумою двох поєдинків із рахунком 2:3. Утім, були сумніви, що «Тоттенхем» може дійти до завоювання єврокубкового трофея в поточному сезоні, тому прикра подія була зустрінута фанатами відносно спокійно. Потрапити до бажаної Ліги чемпіонів УЄФА вбачається для столичної команди куди більш вдалою ідеєю, адже і можливих місць для завоювання налічується цілих чотири, та й підловити конкурентів на помилках буде куди простіше.

У попередніх турах «шпори» якраз і взяли курс на виконання цієї мети, але все одно оступилися в непотрібний момент у рамках «дербі Північного Лондона» не просто принциповому супернику в особі «Арсеналу» (1:2), але і одному зі своїх переслідувачів. Однак, ціла низка перемог до цього дозволила одиничній похибці пройти безболісно. Календар команди Моуріньо можна назвати надважким, тому, якщо вона не зможе набрати очки в майбутній грі, завдання ускладниться багаторазово.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Тоттенхема», і завершилася нічиєю з рахунком 1:1.

«Ньюкасл» традиційно більш успішно виступав саме на своєму полі, але «пандемічний» сезон зрівняв усі команди по фактору відсутності підтримки уболівальників, тому і результати «сорок» стали помітно гірше. Однак, не страждає при цьому лише їхня результативність – в останніх шести матчах м'яч неодмінно опинявся в воротах суперників.

«Тоттенхем» у поточному сезоні дуже не любить гостьові поєдинки, що в черговий раз довів матч-відповідь проти хорватського колективу, проте командам із помітно більш поганою формою колектив Моуріньо намагається не поступатися.

Орієнтовні склади

«Ньюкасл»: Дарлоу – Дамметт, Кларк, Лассельс, Манкільо – Хендрік, Шелві, Віллок – Фрейзер, Альмірон, Жоелінтон.

«Тоттенхем»: Льоріс – Регілон, Санчес, Родон, Танганга – Ло Чельсо, Хойб'єрг, Ндомбеле – Моура – Сон, Кейн.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку на нас чекає напружене протистояння, яке врешті-решт принесе певну кількість очок «Тоттенхему». За таких умов, ставка «Перемога Тоттенхем в один м'яч або нічия: так» за 1,91 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

4 квітня, неділя

Ньюкасл – Тоттенхем
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». 16:05
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 5.25
  • 4.00
  • 1.61
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.