Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 04 квітня 2021, 21:46
2446
6

Севілья – Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 29-го туру чемпіонату Іспанії

| Оновлено 04 квітня 2021, 21:46
2446
6
Севілья – Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 29-го туру іспанської Ла Ліги «Севілья» - «Атлетіко» Мадрид.

«У 2021-му році «Севілья» забивала практично у всіх матчах за винятком двох поєдинків. Це гра-відповідь Кубка Іспанії з «Барселоною», де Лукас Окампос не реалізував пенальті, що дозволило далі пройти каталонцям. Не забила «Севілья» і в перенесеному матчі 1-го туру з «Атлетіко» (12 січня), коли перемогли в Мадриді «матрацники» (2:0). «Севілья» знаходиться в першій четвірці слідом за «Атлетіко», «Барсою» і «Реалом».

У 2021 році в рамках Ла Ліги «Атлетіко» програв лише «Леванте», а в Лізі чемпіонів команда Сімеоне двічі поступилася «Челсі», вилетівши з єврокубків. Маючи чотирьохочковий гандикап перед «Барсою», з якою «Атлетіко» на «Камп Ноу» гратиме 9-го травня, Сімеоне хочеться зберегти цей доробок в чотири очки. «Севілья» від третього «Реала» відстає на п'ять балів і хоче помінятися з ним місцями. «Атлетіко» пропускає менше за всіх в Ла Лізі (18 голів). «Севілья» пропустила 21 м'яч і це другий показник по грі в обороні. Обидві команди вміють грати дуже організовано і дисципліновано. «Атлетіко» забиває значно більше «Севільї» (51 проти 39). «Матрацники» мають в своєму розташуванні Суареса, Фелікса і велику групу універсальних півзахисників. У севільців також є кому забивати. Марокканець Ен-Несірі - дуже сильний нападник. Ми добре знаємо Гомеса по грі в «Металісті» і «Аталанті». А є ще Сусо, Де Йонг і багато хороших хлопців.

Я впевнений, що «Атлетіко» не програє. Імовірність нічиєї висока, але Сімеоне хоче виграти. Він буде робити все для цього. Красивої й відкритої гри не буде. Але ми побачимо дуже хорошу роботу двох сильних тренерів Сімеоне і Хулена Лопетегі, які мають різні погляди на футбол. Це буде протистояння команд, які сповідують різну ігрову філософію», - сказав Грозний.

Матч «Севілья» - «Атлетіко» Мадрид відбудеться 4-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.
_________________________________________________________________________________________________________

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина
Бокс | 06 травня 2024, 20:36 8
IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу
Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Каким он тренером был, такой "эксперт"..... Я бы подумал на месте руководства сайта, может пора прекратить сотрудничество с этим товарищем, а то возникает предположение,что это сам Грозный платит деньги сайту, чтобы на нем регулярно маячить....
Женя Матийчук
горе эксперт, очередной прогноз не угадал )
Barsa_che
Грозный вообще спрогнозировал два результата в этом матче и не угадал. Он сказал, что Атлетико не проиграет, то есть или выиграет или сыграет в ничью, а Атлетико проиграл. Спрашивается, зачем публиковать прогнозы Грозного, если с его прогнозов все смеются, даже говорят, что надо ставить наоборот. Кстати, Грозный еще два мемяца назад, обьявил Атлетико уже чемпионом, это все есть в интернете, а а на самом деле, борьба за чемпионство, только начинается.
Timur24
сорт уа де ви берете цих експертів з їх прогнозами? Аж смішно. о не прогноз, то ЛОЛ. А ще викопали хто зна кого. Ну реально?! Ще є СаШо на париматч. Теж кумедно робить прогнози. але головне реклама)))
Владимир Копяк
Такой прогноз дадут 99,99 % всех наших болельщиков,кто более-менее следит за Ла Лигой. Так в чем фишка?