Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 квітня 2021, 01:16
1926
1

Манчестер Юнайтед – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Чайки» в чемпіонаті чи досягнення в Європі?

| Оновлено 05 квітня 2021, 01:16
1926
1
Манчестер Юнайтед – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 30-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед», який все ще зберігає надії наздогнати в турнірній таблиці сусідів за містом, буде приймати на своєму полі «Брайтон», якому, як і раніше, небезпечно знаходитися недалеко від зони вильоту.

«Манчестер Юнайтед»

На міжнародну паузу колектив Уле-Гуннар Сульшера йшов на тлі успішного дербі Манчестера (2:0) і перемоги в непростому протистоянні проти лондонського «Вест Хема» (1:0), що дає можливість «Червоним дияволам» сподіватися на успішне завершення кампанії на внутрішній арені. Вихідною позицією перед звітним туром для «Юнайтед» було відставання в 14 очок від принципового суперника в особі «Сіті», яке цілком можна буде скоротити за рахунок двох поєдинків у резерві, чого не мають опоненти.

Однак, не варто забувати, що «Манчестер Юнайтед» все ще продовжує свою участь у Лізі Європи УЄФА, тому змушений вкрай раціонально дозувати запас сил своїх футболістів. Сульшер усе ще не визначився з тим, яким саме чином він хоче потрапити до Ліги чемпіонів на наступний сезон, хоча в цьому контексті єврокубковий варіант усе одно виглядає більш коротким шляхом до успіху.

«Брайтон»

Підопічні Грема Поттера успішно провели дві попередні дуелі проти своїх прямих конкурентів у нижній частині турнірної таблиці, тому можуть сформувати запит на досягнення куди більш гучного успіху в грі проти наперед визначенного фаворита. Проблема полягає в тому, що, незважаючи на всю складність майбутнього суперника, далі за календарем у «чайок» стоять колективи, які будуть точно не простіше. Якщо чекати лобових зіткнень із «Шеффілд Юнайтед» і «Вулверхемптоном», то цілком можна буде помітити, як стрімко наближатиметься зона вильоту.

Досвід успішних виступів проти серйозних опонентів у «Альбіон» є, нехай і не настільки великий, як їм того хотілося б. Дві поспіль перемоги над «Ліверпулем» і «Тоттенхемом» (двічі по 1:0) точно будуть прикрашати поточний сезон для «Брайтона», після його закінчення, однак створити собі проблеми під завершення футбольного року команда може і власними зусиллями.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Брайтона», і завершилася перемогою «Червоних дияволів» з рахунком 3:0.

«Манчестер Юнайтед» прекрасно почуває себе в рідних стінах у поточному сезоні, поступаючись лише через власні помилки, як це було в Кубку ліги проти «Сіті» (0:2) або в АПЛ проти «Шеффілд Юнайтед» (1:2) . При цьому, команда Сульшера намагається замахнутися на два або більше забитих м'ячі в своєму активі.

«Брайтон» – одна з рідкісних англійських команд у поточному сезоні, якій вдається на повну використовувати фактор відсутності вболівальників на трибунах під час своїх гостьових поєдинків. Парадокс полягає в тому, що за однакової результативності (16:19 удома проти 16:17 у гостях), команда Поттера набрала далеко від дому відразу на шість очок більше.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: Хендерсон – Шоу, Магуайр, Баї Ван-Біссака – Фред, Мактоміней – Погба, Фернандеш, Джеймс - Кавані.

«Брайтон»: Санчес – Велтман, Данк, Вайт – Модер, Біссума, Лаллана, Гросс – Троссар – Велбек, Мопе.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поединку обидва клуби зуміють відзначитися забитими голами, і в кінцевому підсумку хтось із них прийде до перемоги. За таких умов, ставка «Обидві заб'ють і матч завершиться перемогою однієї з команд: так» за 2,85 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

4 квітня, неділя

Манчестер Юнайтед – Брайтон
Лондон. «Олд Траффорд». 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.65
  • 3.80
  • 5.25
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.