Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 02 квітня 2021, 22:58
5430
11

Складний інтелектуальний футбол. Чого хоче Шевченко від Ротаня?

Олександр Денисов оцінив останнє місце молодіжки на Antalya Cup

| Оновлено 02 квітня 2021, 22:58
5430
11
Складний інтелектуальний футбол. Чого хоче Шевченко від Ротаня?
УАФ. Руслан Ротань і Андрій Шевченко

Футбольний журналіст Олександр Денисов в авторській програмі Денисов Time прокоментував невтішний результат молодіжної збірної України на передсезонному турнірі в Туреччині Antalya Cup:

«Наша молодіжна збірна провела передсезонний турнір в Антальї, де зайняла останнє місце в групі, програвши всім і вся, набравши один пункт.

У цьому турнірі Руслан Ротань переглядав найближчий резерв. Коли ми говоримо про молодіжку, дуже важливо розуміти, які смисли ми вкладаємо. Чого ми хочемо від молодіжної збірної? Вигравати трофеї, ми хочемо кваліфікуватися кудись, або ж план для молодіжки повинен бути інший.

Якщо ми говоримо про молодіжку, то дуже важливі смисли – вигравати трофеї чи працювати на зростання футболістів для головної команди. Чого хоче Андрій Шевченко від Руслана Ротаня? Він не хоче трофеїв. Він хоче, щоб Ротань експериментував і випробував нові тактики. Важлива умова: Шевченко хоче, щоб наші хлопці грали в складний інтелектуальний футбол».

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Оказывается, что футбол это не вид спорта, где все борются за победу, а "интеллектуально сложная деятельность". Ну, примерно как программирование в ЇТ-сфере.
У Денисова тоже "интеллектуально сложная деятельность" - информационное манипулирование
Муґунот Уух
Тупой и еще тупее
Орест Орищишин
Наша молодіжна збірна з Ротанем вже досягла свого "Олімпу", тепер цю вершину хоче покорити основна збірна Шевченка. Молодці, впевнено переможете Андору і Сан-Маріно .
nabooo
В Бельгии главная задача молодежек - наигрывать схему главной команды. Все рады победе сборной на молодежном чм, но тот футбол был откровенно убог и максимально далек от того, который закладывается в первой команде.