Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1110
0

Арсенал – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Несподівані середняки АПЛ битимуться за важливі очки

Арсенал – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

В одному з центральних матчів 30-го туру АПЛ «Арсенал» в суботу, 3 квітня, на своєму полі прийме чинного чемпіона Англії - «Ліверпуль». Топові команди в даний момент знаходяться не в найкращому положенні в турнірній таблиці, але протистояння двох «червоних» команд завжди цікаве.

«Арсенал»

«Арсенал» проводить черговий важкий сезон. З приходом Мікеля Артети «каноніри» ще знаходяться в пошуках своєї гри. Лондонці місцями налагодили гру, стали грати більш розкуто і гостро в атаці, ніж за Унаї Емері, але стабільності команді не вистачає.

У чемпіонаті «Арсенал» займає 9-те місце в чемпіонаті Англії, маючи 42 очки в активі. І якщо шансів на вихід в Лігу чемпіонів за підсумками АПЛ шансів мало, то «каноніри» спробують пройти в цей турнір іншими шляхами. Перед паузою на матчі збірних «Арсенал» пройшов в 1/8 фіналу Ліги Європи «Олімпіакос» (3:2 за сумою двох матчів). Зараз «Арсенал» є одним з головних претендентів на перемогу в турнірі. Нагадаємо, що чемпіон Ліги Європи виходить в Лігу чемпіонів. Після Ліги Європи «каноніри» у важкому матчі вирвали нічию з «Вест Хемом» (3:3). Лондонці йдуть на безпрограшній серії з чотирьох матчів.

«Ліверпуль»

Чинний чемпіон проводить важкий сезон. «Ліверпуль» знаходиться на сьомому місці в турнірній таблиці АПЛ, безнадійно відстаючи від лідера («Ман Сіті») на 15 очок. Спочатку здавалося, що мерсисайдці поборються за чемпіонство, але в даний момент, за 9 турів до кінця чемпіонату, клуб вже має мало шансів зайняти місце в топ-4.

Всі сили «червоних» кинуті на Лігу чемпіонів, де команда в чвертьфіналі зіграє з «Реалом». Виліт в чвертьфіналі і завершення сезону поза топ-4 можна вважати провальним сезоном для «Ліверпуля». Але про звільнення Юргена Клоппа в клубі мови навіть не йде. Все можна списати на ковідний сезон.

У чемпіонаті «Ліверпуль» зазнав шість поразок в шести матчах. У минулому турі команда насилу обіграла «Вулверхемптон» (1:0), а перед цьому поступилася «Челсі» (0:1).

Прогноз

Кожна з команд знаходиться не в найкращій формі, тому фаворита назвати складно. На думку більшості компаній, більше шансів на перемогу має «Ліверпуль». Ризикнемо поставити на виїзну перемогу команди Клоппа.

 
  • 3.16
  • 3.62
  • 2.36
Сделать ставку
 
  • 3.15
  • 3.55
  • 2.30
Сделать ставку
 
  • 3.05
  • 3.60
  • 2.31
Сделать ставку

3 квітня, субота

«Арсенал» –  «Ліверпуль»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 22:00
Пряма трансляція на Setanta Sports Україна
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.