Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 квітня 2021, 18:34
1646
2

Лестер - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Олександра Зінченка їде в гості до «Лестера»

| Оновлено 03 квітня 2021, 18:34
1646
2
Лестер - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

В одному з центральних матчів 30-го туру АПЛ «Лестер» в суботу прийме «Манчестер Сіті». Так, за вивіскою поєдинок «Арсенал» - «Ліверпуль» виглядає більш яскраво, але з турнірної точки зору саме матч «Лестер» - «Ман Сіті» значніший: третя команда приймає лідера. Тим більше, що за останні років 5-6 у «Лестера» і «Сіті» чемпіонських титулів в АПЛ набагато більше, ніж у «Арсенала» і «Ліверпуля».

«Лестер»

«Лестер» в нинішньому сезоні знову приємно дивує своїми результатами і стрибає вище голови. Так, не настільки високо, як в чемпіонському сезоні 2015/2016, але все одно навряд чи знайдеться багато людей, які розраховували побачити команду Брендана Роджерса в топ-3 АПЛ на такий пізній стадії сезону.

Незважаючи на третє місце і 5 очок запасу над найближчим переслідувачем, «Челсі», ще дуже рано говорити про те, що «Лестер» виконав завдання потрапити в Лігу чемпіонів на наступний сезон. Все ж занадто серйозні переслідувачі за спиною у «Лисів» в особі «Челсі», «Тоттенхема» і того ж «Ліверпуля». Та й ще одну сенсацію сезону, «Вест Хем» Андрія Ярмоленка, не варто списувати з рахунків.

«Лестер» підходить до матчу не в оптимальному складі. Вже давно травмований багаторічний капітан команди Вес Морган, травма і у одного з лідерів команди, хавбека Харві Барнса, а також у захисника Джеймса Джастіна. Під питанням участь в матчі орендованого у «Роми» турецького вінгера Дженгіза Ундера.

«Манчестер Сіті»

А ось у «Манчестер Сіті» зараз в АПЛ все просто безхмарно. Команда лідирує з 14-очковою перевагою над найближчим переслідувачем, «Манчестер Юнайтед». Так, у команди Пепа Гвардіоли на один зіграний матч більше, але все одно чемпіонство «Городян» виглядає практично вирішеним фактом: тепер можна зосередитися на погоні за давньою мрією - перемогою в Лізі чемпіонів.

Матчі після пауз на збірні завжди непрості для топ-клубів - гравці повертаються найчастіше втомленими, в різному стані, а іноді ще й з травмами. Останньої «радості» Гвардіолі вдалося уникнути - кадрових втрат перед матчем з «Лестером» немає. Тому, незважаючи на силу суперника, Зінченко і компанія можуть розраховувати на чергові три очки.

Прогноз

«Манчестер Сіті» зараз знаходиться у блискучій формі, і виглядає явним фаворитом майбутнього матчу. Ризикнемо поставити на виїзну перемогу команди Гвардіоли з коефіцієнтом 1,596.

3 квітня, субота

«Лестер» –  «Манчестер Сіті»
Лестер. Стадіон «King Power». 17:00
Пряма трансляція на Setanta Sports Україна
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 6,5
  • 4,24
  • 1,596
Сделать ставку
 
  • 6,3
  • 4,25
  • 1,57
Сделать ставку
 
  • 6,1
  • 4,1
  • 1,59
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Зінченко і компанія...круто,не Де Брейне і К*,чи Кеп Фернандиньо і К*.
Αἴᾱς
Обыграли в кубке МЮ. Теперь можно и МС укатать в чемпионате.)