Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2021, 07:15
29723
31

Президент Колоса: «Не думав, що Селезньов дасть стільки шуму і пилу»

Андрій Засуха розповів, кому належить ідея підписання українського форварда

| Оновлено 22 вересня 2021, 07:15
29723
31
Президент Колоса: «Не думав, що Селезньов дасть стільки шуму і пилу»
Instagram. Євген Селезньов

Президент «Колоса» Андрій Засуха розповів про запрошення в команду 35-річного українського форварда Євгена Селезньова. Футболіст став гравцем «Колоса» у вересні 2020 року в якості вільного агента.

«Запрошення Селезньова в «Колос» — більше про футбол, ніж про піар. Я взагалі не думав, що Женя дасть стільки шуму і пилу. Думав, прийде собі людина, пограє в футбол.

Женя — синонім слова «хайп»? Ви його давно знаєте, я його менше знаю. Я подивився його Instagram. Нешкідливий Instagram, нічого страшного. Прийшли Лисицький з Костишиним, сказали, що хочуть взяти Селезньова. Я сказав: «Хочете — беріть». Костишин колись теж грав у футбол в моїй команді. І нічого.

Це не моя ініціатива. Я взагалі був удома, приїхав з поля додому. Дзвонить Костишин і каже, що вони хочуть приїхати. Я кажу — приїжджайте. Вони часто до мене приїжджають. Приїжджають і кажуть, що вони зідзвонювалися із Селезньовим, у нього в Туреччині закінчується все, і він хоче до нас. Я кажу — беріть. Вони — дорого. О, кажу, ось тут вже цікаво. Мовляв, він приїде і будемо говорити. Ну ОК.

Минуло три місяці. Я й забув про того Селезньова. Граємо собі в футбол і граємо. Може, два з половиною місяці. Знову вони з тією ж темою. Я кажу — беріть. Вони — він хоче з вами зустрітися. Я погодився. А вони кажуть, що він приїде завтра, буде тільки два дні, можна він з вами зустрінеться? Мені що, треба під нього підлаштовуватися? Він що, Мессі? Ну, кажу, нехай приїжджає.

Він приїхав, я з ним зустрівся на стадіоні. Я кажу: «Женя, що ти хочеш?» Я з ним тільки познайомився. Він, мовляв, хочу те і се. Я погоджуюся, але кажу, що гроші великі, ми через пів року зустрічаємося, і я кажу, чи залишається він у клубі, чи ні. Розуміння повинно бути. Домовилися.

У Селезньова була найбільша зарплата в «Колосі», помножена на три? Ні, менше», — розповів Засуха.

Контракт Селезньова належить «Колосу», але футболіст був виключений зі складу команди після конфлікту із головним тренером Русланом Костишиним на зимових навчально-тренувальних зборах.

У поточному сезоні Селезньов провів за «Колос» 12 матчів у всіх турнірах, де забив 5 м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Оцініть матеріал
(295)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 25
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Залишились у Києві за рахунок Динамо. Як Минай готується до матчу УПЛ
Футбол | 16 квітня 2024, 21:19 3
Залишились у Києві за рахунок Динамо. Як Минай готується до матчу УПЛ

У середу відбудеться перенесений поєдинок УПЛ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
... иными словами не ожидали шо старый алкаш устроит такое бздо на всю упл но зачем брать то было, возраст уже ж
Поручик Ржевский
С игры ни одного гола не забил, запорол ключевой момент в еврокубке, но зарплату Рональду по меркам УПЛ запросил. И она капает до конца сезона, поверьте - суда не было, контракт никто не расторгал.
Вот, нельзя на такие авантюры клубам идти - будет наука. Всегда надо брать на ум, что "звезда" будет коныки выкидывать, забухает и т.д.
zzg77
Не тронь дерьмо - не будет вонять!!! Нашли игрока!!! Да кому он сейчас нужен, алкаш?
DidOk
Я так розумію: є вина і Костишина і Засухи.
1. Навішо був Селезньов "Колосу" ? Що він може дати команді ? Що в ньому бачив тренер ? Костишин знав хто такий "цар" і з чим його "їсти".
2. Засуха мав повідомити Селі, що в Колосі максимальна зарплата така. Хочеш грати - будеш отримавути не більше ніж, наприклад, Лисенко. Все. Селя або погодився, або його не було б в команді. Ось тобі і ні шуму і пилу...
Саша Яковенко
Наш футбол омолаживается.
Меньше опыта. Меньше денег. Но и звездунов меньше.
Igor Игорь
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Гинов
а почему-же селезень во всех интервью молчал что у него контракт на пол года?!?
Владимир Копяк
Задача таких как Селезнев - устроиться в команду, где крутятся приличные деньги и раскрутить при этом президента клуба на большие деньги по контракту, а далее-мутить воду и по-меньше тратить сил на тренировках и в играх, задачи то по жизни совершенно другие, чем 10 лет назад.Главное - урвать как можно больше денег с клуба, тут и ежу ясно... Наркота сейчас дорогая.
Виктор Андрущик
Уважайте себе.Не треба обсуждати і тратити час,воно цього не заслуговує.
sahka1981
2 апреля 2021 15:52
4
Константин АНДРИЮК: "А давайте порадуемся за 71-летнего Лучи, который в 2020 году стал отцом в Украине. Как же полезно этот синьор проводит здесь время"
Украинский журналист Константин Андриюк в своем твиттере прокомментировал подачу судебного иска на куратора комитета арбитров УАФ Лучано Лучи о взыскании алиментов.
"А давайте порадіємо, за 71-річного - Лучано Лучі! Який у березні 2020 року став батьком в Україні. Дівчинку назвали - Коваль Марина Грація Лучанівна. Саме на виплату їй аліментів і подає на Лучі до суду її мама - Яна Коваль. Як же корисно цей сеньйор проводить час в Україні!".
HAKUNA MATATA
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaD MoLe⚒
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Αἴᾱς
А как Засуха хотел с легендой былых лет? Это школьники не знают Селезнёва в расцвете. А зрелые болельщики помнят его потенциал. Так же будет и с Милевским, если чего. Личности то популярные, а не какой то Маткобожик.
Ruslan GARGAUN
Все більше розумію шо в цій історії Селя прав. Мочи їх Селя на бабло яке є по контракту. Хватить їх жаліти по старій дружбі.
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил