Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 квітня 2021, 21:58
4812
8

ДЕНИСОВ: «Красніков сказав, що з Тайсоном завжди були проблеми»

Спеціаліст прокоментував ситуацію з бразильським хавбеком «гірників»

| Оновлено 02 квітня 2021, 21:58
4812
8
ДЕНИСОВ: «Красніков сказав, що з Тайсоном завжди були проблеми»
Getty Images/Global Images Ukraine

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов поділився думкою щодо ситуації з 33-річним бразильським хавбеком «гірників» Тайсоном, який хоче скоріше піти з донецького клубу.

«Я вже з багатьма людьми розмовляв щодо вчинку Тайсона. Говорив і з першим його наставником Євгеном Красніковим. Якщо ви пам'ятаєте, саме з «Металіста» починався кар'єрний шлях Тайсона в Україні. Євген розповів про те, що з Тайсоном завжди були проблеми: він такий божевільний, навіжений, скандальний і десь поводиться як абсолютна дитина. Тайсон сам із багатодітної сім'ї, у них було одинадцять дітей, а Тайсон був наймолодшою ​​дитиною.

Красніков сказав, що абсолютно не підтримує поведінку Тайсона і дуже шкодує про те, що гравець залишить Україну не з щитом, а на щиті. Він міг поїхати з високо піднятою головою, а в кінці повністю змазав свій виступ в Україні. Я вже про це говорив кілька разів, на сьогоднішній день «Шахтар» не пропонує Тайсону новий контракт. Також «Шахтар» не готовий достроково відпустити Тайсона.

Якщо говорити про ту інформацію, яка з'явилася в бразильських ЗМІ, що є варіант з покупкою, і Тайсон стане частиною угоди з Вінісіусом Тобіасом, тоді, можливо, він зможе виїхати раніше. Але ви ж розумієте, це латиноамериканський ринок, і там може все змінитися в останні хвилини. На сьогоднішній день позиція «Шахтаря» — Тайсон залишиться в команді і буде в дублі як би там не складалися якісь чутки. А Вінісіус Тобіас якщо і стане гравцем Шахтаря, то не відразу зможе поповнити команду, адже йому 17 років, і він зможе приєднатися до «гірників» тільки через рік», — розповів Денисов.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Шахтер невиноватый, Тайсон сам пришел!
HAKUNA MATATA
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
О, начался слив макакича, не оч то красиво со стороны причастных к клубу развозить г**но по лопате, развелись и развелись, шо уже по трубам гонять
Владимир Копяк
В слова Красникова есть ключевые слова по отношению к Тайсону - сумашедший,взбаламошенныйСкандальный А такое поведение футболиста ничего не напоминает? Так ведут себя люди,регулярно принимающие наркоту,это вам любой врач-нарколог скажет. Может действительно все беды у Тайсона от такой зависимости? И если руководство шахтеров знали об этом,то такое безответственное отношение к проблемам игрока не делает им чести...